Písek: V Nádražní ulici zkomplikuje provoz uzavírka

10.03.2019 8:38

V souvislosti s realizací další etapy stavby „Přechod parovodu na horkovod Písek“, bude od poloviny příštího týdne pro silniční dopravu uzavřena část Nádražní ulice.

Písek: V Nádražní ulici zkomplikuje provoz uzavírka
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

V souvislosti s realizací další etapy stavby Teplárny Písek, a.s. „Přechod parovodu na horkovod Písek“, která je prováděna firmou SYSTHERM s.r.o., bude od poloviny příštího týdne pro silniční dopravu uzavřena Nádražní ulice v Písku v úseku od křižovatky s ulicí Zeyerova po křižovatku s ulicí Sadová. Stavební práce zde potrvají přibližně do konce dubna, ovšem v závislosti na počasí. Objízdná trasa povede okolními ulicemi.

„Ve směru k nádraží nebude obsluhována ani autobusová zastávka v Nádražní ulici. Pro autobusy MHD je zřízena náhradní zastávka v ulici Baarova,“ doplňuje Tomáš Květoň, pracovník odboru dopravy. „Protože se dá předpokládat, že se zejména ve špičkách budou na objízdných trasách tvořit kolony, prosíme řidiče, kteří by Nádražní ulicí pouze projížděli, aby se celé lokalitě vyhnuli.“

Všem řidičům, jimž uzavírka zkomplikuje cestu po městě, děkujeme za trpělivost, ohleduplnost a respektování přenosného dopravního značení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…