Zlín: Roční parkovací karta. Vyšší komfort a úspora pro rezidenty

06.11.2019 19:03

Parkovat každý den poblíž svého domu bez toho aniž by řidič musel neustále kupovat parkovací lístky? Řešením je roční parkovací karta pro vybrané ulice v centru města. Rezidentům kromě vyššího komfortu přináší také finanční úsporu, její cena totiž činí 1 500 korun ročně. Parkovací karty vydávané Technickými službami Zlín jsou již v prodeji.

Zlín: Roční parkovací karta. Vyšší komfort a úspora pro rezidenty
Foto: zlin.eu
Popisek: Letecký pohled na centrum města Zlín

Na roční parkovací kartu má nárok rezident dané lokality. „Rezidenty se pro účely parkovišť s úhradu ceny prostřednictvím parkovacích automatů rozumí fyzické osoby s trvalým bydlištěm. Karta bude vydána při předložení dokladu osvědčujícího trvalé bydliště a vlastnictví či užívání vozidla,“ říká Jarmila Vlasáková z Technických služeb Zlín.

Rezidenti mohou již nyní kupovat v automatech parkovací lístky za zvýhodněnou sazbu. Roční parkovací karta je, kromě nepochybného zvýšení komfortu, finančně výhodnější. „Snažíme se hledat řešení, jak službám pro občany přidat na komfortu, kvalitě a dostupnosti. Toto je další dílek do skládačky,“ vysvětluje radní Michal Čížek odpovědný za dopravu.

Roční parkovací karty lze zakoupit osobně v kanceláři servisu parkovacích automatů v podchodu na náměstí Práce v pondělí a ve středu v čase od 8.00 do 11.00 a od 13.00 do 14.30. Více informací na tel. 604 227 956 nebo ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.