Znojmo: Opravy Přímětické přinesou dopravní komplikace

13.07.2019 19:23

Opravy ulice Přímětické, hlavní tepny vedoucí do městské části Znojma Přímětice, kde bydlí 4 000 lidí, s sebou přinesou v termínu od 18. července do 11. srpna nutná dopravní omezení. Většinu času půjde pouze o částečné uzavírky.

Znojmo: Opravy Přímětické přinesou dopravní komplikace
Foto: znojmocity.cz
Popisek: Letecký pohled na centrum města Znojmo

Práce na rekonstrukci této silnice, kterou provádí Správa a údržba Jihomoravského kraje, budou probíhat po následujících etapách:

  • Práce v úseku od autobusové zastávky na ulici Hlavní po křižovatku s ulicí Větrnou
    - Od 18. 7. do 19. 7. tu platí částečná uzavírka (frézování povrchu bude probíhat po polovinách)
    - Od 20. 7. do 21. 7. si pokládka asfaltu vyžádá úplnou uzavírku. Objízdná trasa povede přes Únanovskou ulici, k okružní únanovské křižovatce a přes silnici K Suchopádu do Přímětic. Délka objízdné trasy je 3,9 km.
  • Práce v úseku od křižovatky Přímětická x Legionářská po křižovatku Přímětická x Únanovská
    - Zde budou platit od 22. 7. do 31. 7. po etapách pouze částečné uzavírky, tj. frézování bude v každé etapě provedeno po polovinách: uzavřeny dva jízdní pruhy v jednom směru jízdy a provoz bude veden v protisměrných dvou jízdních pruzích, tj. pro každý směr jízdy bude jeden jízdní pruh.
    - V pátek 26. 7. bude z důvodu pokládky asfaltu uzavřen vjezd a výjezd do ulice Trentské, řidiči se tak tento den z Trenstké a od ulice U Lesíka autem na Přímětickou ulici nedostanou.

S opravou ulice Přímětické souvisí i oprava autobusového zálivku zastávky „Znojmo, Přímětická, rozc. K Měst.lesíku (u Penny). V termínu od 22. 7. do 11. 8. bude zastávka zrušena bez náhrady.

Detailní informace naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…