Bláha (ODS): Stavba tělocvičné haly s parkovištěm na Pouchově odstartuje na jaře

15.01.2020 9:09

Stavba Tělocvičné haly TJ Pouchov by měla být zahájena v dubnu, rada města včera schválila vítěze zadávacího řízení. Kromě zázemí a prostor tělocvičny bude v místě vybudováno také 46 parkovacích míst pro automobily.

Bláha (ODS): Stavba tělocvičné haly s parkovištěm na Pouchově odstartuje na jaře
Foto: ODS
Popisek: ODS

Do nové sportovní haly spolu s parkovištěm by mělo město investovat 46,8 milionu korun bez DPH a hotovo by mělo být zhruba v polovině příštího roku.  Ještě před uzavřením smlouvy s vybraným dodavatelem bude výsledek projednán na lednovém zasedání zastupitelstva města.

„O tuto zakázku byl velký zájem, do výběrového řízení se přihlásilo šest subjektů. Vybrán byl ten s nejnižší nabídkovou cenou, což činí 46,8 milionu korun bez DPH. Když kolem podpisu smlouvy a předání staveniště půjde vše podle plánu, mohlo by k zahájení stavby dojít během dubna, tedy tak, jak se plánovalo. Podle smlouvy má pak zhotovitel na stavbu a kolaudaci 16 měsíců,“ říká Jiří Bláha, náměstek primátora pro oblast investic. Tělocvičná hala na Pouchově bude využitelná pro různé sporty, vhodná bude například na klasické halové sporty jako jsou basketbal, badminton apod. Rozměr haly odpovídá dvěma volejbalovým hřištím.

Kromě zázemí a prostor tělocvičny bude vybudováno ještě parkoviště pro 46 automobilů. Polovina míst bude určená pro návštěvníky zařízení přímo v areálu a druhá polovina umístěná vně bude sloužit veřejnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…