Černoch (Úsvit): Chytrý premiér - svou zradu schoval za šibenice a imigranti mají zelenou

13.07.2015 13:30

Premiér mluví o ochraně demokracie a jednotě EU, jiní vytáhli symbol oprátky a šibenice. A já se ptám: Kam zmizela reálná diskuse nad uzavřením českých hranic? Budeme se věnovat mediálním přestřelkám, nebo pracovat na řešení?

Černoch (Úsvit): Chytrý premiér - svou zradu schoval za šibenice a imigranti mají zelenou
Foto: Hnutí Úsvit
Popisek: Marek Černoch, poslanec za Úsvit

Premiér Sobotka říká, že se nenechá zastrašit šibenicemi, volá po ochraně demokracie a naději vidí v jednotě EU. Naproti tomu "fašista" Bartoš ve spojení s Tomiem Okamurou vytáhli symbol oprátky s varováním, že už to nemusí být jen symbolické.

Ale jaké je reálné řešení problému? Kde se kde zůstala debata o ochraně hranice ČR? Nebo zda u nás nyní otevřeme nové uprchlické tábory?

Jednoduše řečeno, stalo se to samé, co jsem kritizoval v lednu. Hloupé venčení psů před mešitami, zmařilo seriózní debatu o vzrůstajícím problému imigrace. Teď Tomio Okamura s ultrapravičáky zmařil debatu o reálných krocích na řešení problému s imigranty znovu. 

Už vidím, jak tento týden ve Sněmovně, na seriózní otázky proč nechráníme hranice ČR tak jako Maďarsko nebo Rakousko, uslyším jen, že se vláda nenechá zastrašovat šibenicemi a nebude ve Sněmovně dávat prostor pro politické zneužívání tématu imigrace.

Ten problém tady ale pane premiére a vládo stále je. Stále se neřeší příčina, a to je neustálý příliv nelegálních imigrantů do Evropy. A dokud bude hrozit příliv imigrantů do naší země, otázka ochrany našich hranic bude aktuální.

Není čas a prostor na nějaké žabomyší války. Musíme v první řadě zajistit ochranu občanů.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…