Červenka (Trikolóra): ČT - bod zlomu

24.01.2020 4:33

Finále soutěže v mediálních manipulacích se blíží, hlavní cenou je účast na řízení naší budoucnosti dotovaná skrze státní loupež z našich kapes. Připravme se na orgie lží, přetvářky a patetických póz...

Červenka (Trikolóra): ČT - bod zlomu
Foto: youtube.com
Popisek: Miroslav Červenka

Kvapem se blíží další kolo důležitého boje o míru svobody a demokracie u nás - volba šesti míst v důležité Radě ČT, která se na konci února uvolní. Do procesu nominace kandidátů, z jejichž užšího výběru nakonec budou na plénu volit všichni poslanci, se mohou zapojit nejen politici, ale i občanská společnost. Nárok na podávání nominací mají i spolky a sdružení.

Z minulosti jsme poučeni, že právě obsazování postu radních v dozorčích orgánech veřejnoprávních médií je jednou z nejdůležitějších vnitropolitických událostí roku. Dobře si to uvědomuje i poměrně úzká názorová skupina, která má po 20 let v rukou ideový rámec vysílání veřejnoprávních médií. Její dlouhodobou snahou je vyšachovat z rozhodování o místech radních širokou veřejnost a přenést toto právo na tzv. odbornou veřejnost, v rámci které jsou považování za ODBORNÍKY výlučně lidé z jejich názorového okruhu, který můžeme zkratkovitě označit jako liberálně demokratický, byť s obsahem pojmů „liberalismus" a „demokracie" nemá nic společného, ba právě naopak má za cíl posílit oficiální dogma a demokratickou kontrolu, která je možná výlučně skrze politické strany, omezit.

Pokládám proto za velice důležité sledovat kdo je kdo v subjektech, které se všemožně snaží blížící se volbu ovlivnit a upozorňovat na každý případ, kdy se v tomto prostoru pohybuje někdo s minulostí v uskupeních, která dlouhodobě usilují o ovlivňování veřejného mínění v naší zemi ve prospěch mocných mezinárodních organizací. Jedním z takových je i Nadační fond nezávislé žurnalistiky, který se v celém procesu bude nepochybně velice angažovat. Vřele doporučuji, máte-li chvilku času, přečtěte si výroční zprávy tohoto fondu, ze kterých zjistíte, komu přispívá na činnost.Pokud chvilku nemáte, tak jenom výběr z příspěvků v r. 2018(zpráva z r. 2019 ještě není k dispozici):Hlídací pes, Deník Referendum, Free Czech Media(na boj „proti hoaxům a fake news"), Evropské hodnoty, Demagog, Fórum24 atd..

Tendenčnost poskytovaných finančních prostředků z názvů příjemců přímo trčí.Samozřejmě vše orámováno pojmy „nezávislost", „objektivita",„názorová pluralita" atd..

Abych to shrnul, finále soutěže v mediálních manipulacích se blíží, hlavní cenou je účast na řízení naší budoucnosti dotovaná skrze státní loupež z našich kapes. Připravme se na orgie lží, přetvářky a patetických póz ...

Převzato z profilu.

Mgr. Miroslav Červenka

  • Trikolora
  • předseda Trikolora Ústecký kraj
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.