Chalupa (ANO): Letmý pohled za oponu, do zákulisí "standardní", "tradiční" politické strany

14.11.2016 16:20

Výměna ministrů ČSSD je určitě v pořádku, ale jinak práce ve stylu "co krok, to nápad" rozhodně není to, co tato země potřebuje.

Chalupa (ANO): Letmý pohled za oponu, do zákulisí "standardní", "tradiční" politické strany
Foto: anobudelip.cz
Popisek: Bohuslav Chalupa, poslanec ANO

Pan exministr Dientsbier se s námi v posledních dnech svého mandátu veřejně, snad i díky svému rozrušení, okrajově podělil o informace ze zákulisí ČSSD, o poměrech uvnitř této „tradiční“ politické strany a také o lidech, kteří tuto stranu buď reprezentují, nebo jí ze zákulisí „řídí“ a podle všeho určují i to, kdo bude jejím předsedou (...to je to ta demokracie o které tak rádi mluví?!....) I tento velmi okrajový vhled do útrob jedné z tzv. „tradičních“ parlamentních stran je pro mne, jako občana, velmi špatnou zprávou o úrovni řízení státu. A moje reakce je prostá – jakým právem tito stále více nekompetentní, což je více a více patrné při jejich střetu s konkrétními nečekanými problémy (bezpečnostními, politickými, ekonomickými), technologové politické moci káží jiným vodu a sami popíjejí hektolitry vína? 

Pan premiér velmi dobře popsal to, co trápí běžné občany, konečně popisný způsob jeho práce je zřejmý..... opakující se, objevné sdělování obecných pravd, které jsou však zřejmé každému, kdo absolvoval základní školní docházku, provází celou dobu jeho politického působení, ale které, bohužel, nic zásadního neřeší. Při čtení té části vyjádření pana premiéra o tom, jak "ČSSD musí vnímat reálné problémy občanů" mne logicky napadlo – a co jste s tím, vážení, za celou tu dobu od Sametové revoluce udělali, proč jste to stejně intenzívně nevnímali v době, kdy ANO neexistovalo (útočná zmínka o ANO dokazuje, jak Vám evidentně ležíme v žaludku). Co jste skutečně vykonali k nápravě těchto Vámi samotnými definovanými deficity vůči občanům? .....jsou to jen verbálně objemné bezobsažné floskule bez jakéhokoliv jasného názoru, vize a návrhu řešení. 

Od pana Němečka a pana premiéra jsme se pro změnu dozvěděli, jak A. Babišovi zabránili ovládnout zdravotnictví.Zabránili? Ó nikoliv... pan exministr Němeček zabránil pouze tomu, aby se zdravotnictví používal selský rozum a řádně se hospodařilo s našimi penězi. Pan exministr, pokud tedy vůbec něčemu zabránil, pak jedině tomu, aby se mafii, která za politického krytí nejmenovaných ministrů umí ze zdravotnického systému stále vyvádět nikoliv miliony ale miliardy, zatl, jak se u nás říká, tipec. Nějak jsem nepochopil, čím se tedy pan exministr chlubí a na co je hrdý.... ostatně to se týká i pana stále se usmívajícího exministra Dientsbiera - mimochodem stále nevíme nic o skutečných nákladech státu na provoz "multikulti" neziskovek..... 

Zaznělo: "ČSSD může experimentovat" - to jistě ano, může a bohužel to i dělá, viz tzv. "Reorganizace police". Bohužel tady jde o stát, o bezpečnost a nikoliv o nějakou pokoutní laboratoř zkoumající nesmrtelnost chrousta. Práce ve stylu "co krok, to nápad" rozhodně není to, co tato země potřebuje. 

ANO má vizi, má schopné lidi, má co nabídnout a také to občanům nabídne.

Ing. Bohuslav Chalupa

  • BPP
  • velmi nespokojený občan
  • kontrolní výbor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

6:03 Semelová (KSČM): Útok na povinnou školní docházku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu Josefa Středuly na zkrácení povinné školní d…