Draxler (ANO): Milion na rozjezd aneb Technologie pro začínající podniky

06.01.2019 6:34

Jedním z cílů Operačního program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost je zvýšení konkurenceschopnosti regionů prostřednictvím podpory malých začínajících podniků.

Draxler (ANO): Milion na rozjezd aneb Technologie pro začínající podniky
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

S tímto cílem byla vyhlášena Výzva VIII Technologie pro začínající podniky, která umožňuje podnikatelům získat až milionovou dotaci z evropských strukturálních fondů na pořízení technologického vybavení jejich provozoven.

Žádosti začínajících podnikatelů administruje Agentura pro podnikání a inovace. Zájemci je mohou podávat od 28. 1. 2019 do 28. 5. 2019. Podnikatelské subjekty z podporovaných odvětví vzniklé v letech 2014–2017 budou mít možnost získat dotaci ve výši 400 tis. – 1 mil. Kč na pořízení technologického vybavení jejich provozovny s tím, že míra podpory je 45 %. Podpora je určena jak obchodním společnostem, tak i fyzickým osobám podnikajícím. Podmínkou je realizace projektu v registrované provozovně umístěné mimo území hl. m. Prahy. Veškeré podklady k výzvě lze nalézt pod tímto odkazem.

„Cílem spolupráce Středočeského kraje a Regionální kanceláře Agentury pro podnikání a inovace pro Středočeský kraj a Prahu je informovat co nejširší spektrum možných zájemců o této jedinečné příležitosti k rozvoji malého a středního podnikání ve Středočeském kraji. Rádi proto informaci o nově vyhlášené výzvě zveřejníme prostřednictvím všech informačních kanálů, jež má Středočeský kraj k dispozici,“ říká radní pro oblast regionálního rozvoje, cestovního ruchu a sportu Martin Draxler (ANO).

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

9:02 Lachnit (ANO): Politici by si měli uvědomit, že volí občané, nikoli média

Nedávné volby slovenského prezidenta neznamenaly prohru jen pro liberálně progresívního kandidáta Iv…