Draxler (ANO): Milion na rozjezd aneb Technologie pro začínající podniky

06.01.2019 6:34

Jedním z cílů Operačního program Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost je zvýšení konkurenceschopnosti regionů prostřednictvím podpory malých začínajících podniků.

Draxler (ANO): Milion na rozjezd aneb Technologie pro začínající podniky
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

S tímto cílem byla vyhlášena Výzva VIII Technologie pro začínající podniky, která umožňuje podnikatelům získat až milionovou dotaci z evropských strukturálních fondů na pořízení technologického vybavení jejich provozoven.

Žádosti začínajících podnikatelů administruje Agentura pro podnikání a inovace. Zájemci je mohou podávat od 28. 1. 2019 do 28. 5. 2019. Podnikatelské subjekty z podporovaných odvětví vzniklé v letech 2014–2017 budou mít možnost získat dotaci ve výši 400 tis. – 1 mil. Kč na pořízení technologického vybavení jejich provozovny s tím, že míra podpory je 45 %. Podpora je určena jak obchodním společnostem, tak i fyzickým osobám podnikajícím. Podmínkou je realizace projektu v registrované provozovně umístěné mimo území hl. m. Prahy. Veškeré podklady k výzvě lze nalézt pod tímto odkazem.

„Cílem spolupráce Středočeského kraje a Regionální kanceláře Agentury pro podnikání a inovace pro Středočeský kraj a Prahu je informovat co nejširší spektrum možných zájemců o této jedinečné příležitosti k rozvoji malého a středního podnikání ve Středočeském kraji. Rádi proto informaci o nově vyhlášené výzvě zveřejníme prostřednictvím všech informačních kanálů, jež má Středočeský kraj k dispozici,“ říká radní pro oblast regionálního rozvoje, cestovního ruchu a sportu Martin Draxler (ANO).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

20:01 Peksa (Piráti): Orbán je autoritář. A s autoritáři se nevyjednává. Komise nás neposlechla

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k postoji Evropské komise vůči Maďarsku a jejími prem…