Fiala (ODS): Fakta a pravdivé výroky nejsou Babišova silná disciplína

04.10.2017 14:58

Komentář k volební kampani na facebookovém profilu

Fiala (ODS): Fakta a pravdivé výroky nejsou Babišova silná disciplína
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Všichni vědí, že pokud jde o fakta a pravdivé výroky, není to pro Andreje Babiše silná disciplína. Bylo to vidět i minulý týden v naší debatě na TV Barrandov. Pokud nepřistoupíte na jeho hru - a slušně, ale tvrdě a věcně se postavíte - najednou se jeho pečlivě budovaný obraz rozpadá. A je zjevné i to, že pokud Andrej Babiš nedokáže s něčím bojovat ve férové soutěži, udělá to silou a na nepohodlný subjekt "klekne".

Tak to udělal i s portálem Demagog.cz, kterému sebral jeho jméno a teď si zaplatí šíření svého kázání - samozřejmě bez veškeré nepříjemné kritiky. Tak, jak je zvyklý ze svých médií. A přesně o tom budou i tyto volby. Jestli dostane prostor pro sestavení jednobarevné vlády a klekne na všechny, kteří jsou nepohodlní a řeknou mu do očí pravdu. Anebo zda k volbám přijdou všichni, kterým záleží na slušné a věcné politické diskusi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu