Fiala (ODS): Lidé se nesmí bát podnikat

22.06.2021 10:57 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k nutnosti nápravy podnikatelského prostředí

Fiala (ODS): Lidé se nesmí bát podnikat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

„Jsme neustále perzekuováni nesmyslnými žádostmi a příkazy. Občas se cítím jako parazit – tak mě občas ostatně někteří politici nazývají,” zaznělo mimo jiné při mé návštěvě kolínského butiku Ateliér 48 od jeho majitelky Bohumily Navarové.

Podobné pocity podnikatelů jsou při mých návštěvách různých firem velmi časté. A je pro mě těžké to poslouchat. Drobní živnostníci přece nesmějí být v žádném případě považováni za "obtížný hmyz". Není možné, aby jim stát házel klacky pod nohy, a to zvláště za bizarní situace, kdy se všichni občané Česka premiérovi skládají na výrobní linky na toastový chleba.

Je nutné napravit podnikatelské prostředí v České republice. Lidé se přece nesmí bát podnikat! Naopak – je žádoucí, aby se u nás lidé nebáli realizovat své nápady, aby zaměstnávali lidi, aby přispívali ke zlepšení služeb ve svém regionu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace