Fiala (SPD): Totální výsměch všem občanům i koncesionářům

27.02.2019 5:36

Komentář na facebookovém profilu k hospodaření Českého rozhlasu

Fiala (SPD): Totální výsměch všem občanům i koncesionářům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Fiala

Generální ředitel „veřejnoprávního“ Českého rozhlasu René Zavoral si pořídil nový služební vůz a vozí si zadek v luxusním Volvu S90 za 1,35 milionu, které nahradilo Škodu Superb, kterou využíval v předchozích letech. Ještě mohl dodat: „Nechci se Vás dotknout, ale kdo z vás to má?“ Nákup hlasitě kritizují odbory, po loňském propouštění podle nich takový výdaj představuje pohrdání zaměstnanci.

Připomeňme, že rozpočet Českého rozhlasu na rok 2019 je téměř 2,3 miliardy korun! Tak na to si platíte, přátelé, koncesionářské poplatky! Na to, aby si pan generální ředitel mohl vozit zadek v luxusním autě? Platíte si několik miliard za propagandu o tom, jak je Evropská unie, výborná, imigrace je přínosná a islám je mírumilovný a že Putin, Trump i Okamura jsou zlo... Dokonce i Rada Českého rozhlasu uznala, že Český rozhlas vysílal lživé informace a dal mu pokárání, že by se toho měl napříště vyvarovat (ZDE).

Ze lži obvinil Český rozhlas nedávno i jeho dlouholetý redaktor Jiří Černý. Podle něho lže dokonce třikrát a obvinil ho i z podlosti (ZDE).

A připomeňme, že podvodníci z Českého rozhlasu ukázali pravou tvář, když jeho zpravodaj v Berlíně Pavel Polák lhal, když zveřejnil informaci, že s prezidentem jsou na právě probíhající návštěvě Německa tři lékaři a čtyři zdravotní sestry, aby co nejvíce zpochybnil jeho zdravotní stav. Až poté, co se osobně prezident proti této lži „veřejnoprávního“ média ohradil, tak se redaktor a posléze i Český rozhlas omluvili. Redaktor Českého rozhlasu přitom původně tvrdil, že informaci má z důvěryhodného zdroje. Prezident v reakci na to řekl, že „se potvrzují mé teze, že český novinář je blbec“.

Český rozhlas neustále lže, jako když tiskne. To nejsou veřejnoprávní redaktoři, to jsou draze placení političtí aktivisti, kteří zneužívají své postavení, a cíleně špiní nepohodlné názorové oponenty. A když se proti jejich lžím ohradíte, tak ihned křičí, že se jim někdo snaží omezovat nezávislost a ještě proti vám poštvou své kamarády z jiných redakcí. Normální mediální mafie.

Je nejvyšší čas to změnit. My podporujeme, aby Nejvyšší kontrolní úřad mohl kontrolovat Českou televizi i Český rozhlas. To je ale naprosto minimální požadavek. Navíc by bylo fajn, aby generální ředitelé těchto institucí byli voleni v přímé volbě koncesionáři. Obecně podporujeme, aby občané měli na Český rozhlas a Českou televizi co největší vliv.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…