Fleischer (SPR-RSČ): Jak se dozvědět o kandidátech, když je televize tají?

18.10.2017 17:56

V demokratických zemích se publicita věnuje všem stranám, které zaplatily kauci a podaly kandidátky ve volebních krajích. V České republice od letoška rozhoduje o tom kdo bude a kdo nebude zvolen pár tajtrlíků z různých televizí.

Fleischer (SPR-RSČ): Jak se dozvědět o kandidátech, když je televize tají?
Foto: Archiv HF
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Pasovat se do role všemocného a jménem voličů vybrat strany, které údajně podle výzkumů získají 5% mi připadá při vzorcích respondentů kolem 600 až 1000 poněkud podezřelé, ne-li nezákonné, ne-li nic neříkající.

Kandiduje 31 politických stran. Přesto na televizních obrazovkách nebyli všichni lídři 14 krajů za všechny strany, aby si volič mohl udělat úsudek a rozhodovat se.

Pokud média a stát zatají některé strany, nemohou být volby platné. Voliči o některých kandidátech vůbec neví.

Politické strany musely státu zaplatit za každou kandidátku v každém kraji 19 000 korun. Ale nedostalo se jim zákonem slíbených služeb za tyto peníze. U mnohých stran jsou tyto peníze z kapes straníků, protože nemají sponzory. Tito lidé tak vyhodili peníze za to, aby Česká televize a televize Nova začaly podezřele propagovat Piráty a nadsazovat hnutí ANO i když málokdo kolem mé osoby řekl, že by tyto strany volil. Osobně jsem se nesetkal s nikým takovým.

Během mého pohybu po Praze mezi lidmi zjišťuji i nebývalý odpor proti ODS a jejímu lídrovi Fialovi.

Kdo jsou tedy ti respondenti, kteří vytvářejí vysoké sloupce, které pak v televizi přečte v pořadu o volbách soudružka redaktorka komunistické Československé televize, která za starých časů moderovala bolševický propagandistický seriál pro děti – Pionýrská vlaštovka? Kde tyto respondenty posbírali?

Tato známá televizní soudružka hlasatelka, pardon, dnes už moderátorka, se bude vytěšovat nad vítězstvím tradičních stran, tedy uměle vytvořených ODS a ČSSD a dokonce nám někdo z hrobu vytáhnul ODA, která byla voliči odsouzena k politické smrti již dávno.

Komunistické manýry ale televizním vším zůstaly a je to jasně vidět na totalitním diktátu televizních společností.

Televize má jen informovat, nikoliv navádět, kdo bude volitelný a kdo ne. O tomto, totiž vážení, v demokratických zemích, nerozhodují komedianti a odečítači textů na kameru a hlasatelé z televizí, ale právoplatní voliči. A nějaké výzkumné agentury se jen zprofanovaly, když nejvyšší sloupce věnují těm – kdo má nejvíc peněz. Tak je to! Kdo maže – ten jede! A tak Babiš vede a Okamura je za ním, protože jejich peněženky jsou plné.

A proč Piráti? Proč najednou propagují Piráty, kteří se ničím nezasloužili o pozornost lidí, kteří beztak volby ignorují? Proč Vandas smí do televize a Fleischer ne? Kdo je Vandas? Nula. Odpadlík od původní SPR-RSČ, který stranu ždímal měsíčně o 50 000 korun za své „asistenční služby“ jak je vidět na Facebooku z faktur, které straně měsíčně posílal. On je v televizi. Fleischer ne. Kdo že je Fleischer? Kromě toho, že jde o lídra kandidátky hlavního města Prahy za SPR-RSČ Miroslava Sládka a kromě toho, že je to místopředseda SPR-RSČ Miroslava Sládka, je to osoba, která na svém webu „Exekuce není byznys“ a na své skupině na Facebooku „Stop soukromým exekutorům v ČR“ bojuje několik roků proti špatnému systému exekucí v ČR, který se nápadně liší od těch v jiných zemích.

Jsem člověk, který pracoval 25 let a podnikal jako OSVČ. Poté, co mě zničil špatný zákon a ve světě ojedinělý systém exekucí, jsem byl bezdomovec a nezaměstnaná troska na sociálních dávkách. Přesto jsem dokázal bojovat a nejen za sebe a dávno před znovuzaložením strany, jejímž jsem místopředsedou a strany, ve které jsem byl již v 90. letech. Dokonce jsem seděl na 1. řádném sjezdu SPR-RSČ v Obecním domě v Praze, kde tehdy předseda PhDr. Sládek říkal naplno pravdu o komunistech, kteří převlékli kabáty a ukradli majetek z privatizace fungujících firem bývalé ČSSR, ten Sládek, který již v roce 1991 na tomto sjezdu varoval před masovou  imigrací z Východu a potřebě se sloučit jako pevné národy, ten Sládek, který prorokoval, že pokud vstoupíme do EU, nedělá nám to EU z lásky a zadarmo, ale časem pocítíme nevýhody, mírně řečeno a je to tady, vážení. Smíte si zapálit u piva? Ne! Smíte vlastnit zbraň? No už se v Bruselu chystá odebírání zbraní českým občanům. A co se nám tu rozmáhá? Udavačství v podobě účtenkové loterie, no tedy vážení – je mi zle! Online každou platbu každému živnostníkovi sledovat a ještě chtít po jeho zákaznících, aby na sebe do nekonečna chrlili jejich osobní data a finanční úřad měl přehled kdo si co kdy za kolik koupil?

Jistě, tendende politiky havolidních pseudodemokratů a slepých multi-kulti fanatiků, přivádí tuto zemi pomalu tam, kde je nyní rozstřílené a hořící, dříve klidné, čisté a bohaté Švédsko, ale i Německo, Francie a samozřejmě muslimská imigrace byla příčinou i Brexitu, čili EU opouštějící Velká Británie – základ to Evropské unie! Jakoby Brexitem potvrdila slova PhDr. Sládka na sjezdu v roce 1991 o nutnosti budování obrany proti budoucí šířící se vlně imigrace z jihu a východu. A máme to tady i s diktaturou – toho budeš volit, občane! Toho nebudeš volit, protože 625 respondentů někde na Barrandově řeklo, že toho volit nebudou. Jsme snad děti? Ne! Jsme voliči!

Prostě to na nás zkouší a čím dál té havěti budeme ustupovat, tím více budou strkat svůj komunistický rypák, obarvený na modro, do našich životů, dámy prominou můj hrubý, ale nutný slovník. Jestliže se volením letos nepostaráme, že tamv Poslanecké sněmovně nebude ani jeden z ODS, ČSSD, TOP09 a dalších soudruhů, tak není jisté, zda vůbec nějaké volby budou v roce 2021 a i kdyby byly, tak kampaň bude ještě utaženější, protože okamžitě schválí zase změnu zákona o volbách, která vyloučí zcela možnost pestrého parlamentu a svobodnou možnost mít svého kandidáta v parlamentu. 

Vy všichni, kteří jste zvonili klíči v roce 1989, stejně jako já, v dobré víře v lepší časy, vzpomínáte si na to, jak se vykřikovala slova jako politická pluralita? A kde je dnes? Předem schválené staré partaje a nikdo jiný. 

Že tam nastrčí naprosto nevolitelného Vandase a Piráty je jen jejich alibismus. Protože kdyby do živých vysílání pustili onoho Fleichera a další lídry, za které bylo státu zaplaceno, že mohou kandidovat, tak by se lidé dozvěděli, že SPR-RSČ je strana s běžnými občany, kteří mají jen dobrý úmysl něco změnit k lepšímu, po degenerativních zásazích stálých polistopadových partají. Že nejsme krvelační fašisté, extrémisté a kdo ví jací ještě -isté. Dokonce na webu veřejnoprávní České televize není uvedeno to, co je regostrováno na MVČR, tedy politická strana, ale "uskupení" a ještě krajně pravicové a nacionalistické. Jsem překvapen, co všechno jsem. Nacionalista je podle protekčně vystudovaného a středně debilního redaktora České televize totiž ve skutečnosti vlastenec.Tedy ten, co chce dělat politiku pro Českou republiku a ne poslouchat jakýsi Brusel, kdesi v dáli.

Pokud se neobmění zcela obsazení Poslanecké sněmovny, musí být každému jasné, že se v této zemi nezmění vůbec nic k lepšímu a naopak. Proč se tak bojí pustit do vysílání člověka, kterému zničili soukromí exekutoři život a podnikání a firmu? Který přišel o bydlení a možnost si vydělat peníze? Čeho se bojí děti bolševiků, kteří pracují v televizních společnostech za 40 000 korun měsíčně? Bojí se pravdy! A dokonce vrchní boss ministerstva vnitra už si na potírání pravdy pořídili i úřad. A navyšují kapacitu věznic, například v Pardubicích.

Za tři dny jsou volby do Poslanecké sněmovny. Nejdůležitější volby. Voličům nezbývá, než poslouchat příkazy televize, nebo poslouchat svůj mozek a zbavit se těch polistopadových politiků navždy. Vlády, které jsou prolezlé mafiány  - Rittig, Oulický, Janoušek, Dlouhý, Hrdlička, ale nemusím jmenovat jen kmotry ODS, i ČSSD má svého Radka Pokorného, Tvrdíka, Bakalu, Palase, Bendu, Šloufa a další.

Chcete stále poslouchat ty sprosté přestřelky v Poslanecké sněmovně, nebo uvítáte práci a tvorbu zákonů, které jsou promyšlené a na sebe logicky navazují a fungují? A jsou pro lidi, ne proti nim.

Máte na vybranou – buď poslouchat omleté povídky o „Sládkovcích“ a žít ve stále stejné a morálně i ekonomicky klesající zemi, nebo konečně ignorovat novináře a televize a zkusíte dát důvěru těm, kteří hlásali pravdu a vše co hlásali od let devadesátých se dnes vyplnilo. Zkuste to! Pusťte do parlamentu občany, ne milionáře a kmotry. Kdo jiný porozumí životu běžného občana, než občan, který si denně prochází vším tím marasmem, který vytvořily polistopadové partaje. My jsme tu pro vás, abychom to napravili!

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.