Franěk (SPR-RSČ Miroslava Sládka): Teroristický útok, útok a zase útok

20.08.2017 19:59

Nebo také útok na 100 způsobů, dalo by se říct..

Franěk (SPR-RSČ Miroslava Sládka): Teroristický útok, útok a zase útok
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Předpověď počasí vždy bylo to, v čem měl divák jistotu, že uvidí každý večer v televizi. Jistě si vzpomeneme na dobu, kdy se člověk podíval právě na počasí, zanadával u zpráv na politiku a šel spát. Nyní, v nové a „obohacené“ Evropě máme tu jistotu v počasí a právě v informaci o teroristickém útoku. Bylo o tom napsáno a řečeno již mnoho, ale jedno snad ne. A to fakt s blížícími se volbami o to důležitější!

   Položme si otázku. To ve Španělsku, ve Francii, Německu, Anglii a ostatních státech snad nemají politika či politickou stranu typu našeho doktora Miroslava Sládka a jeho Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa? Politika, který říká, co se může stát a hlavně, politika který to říkal již desetiletí zpět? Takového nemají? Nemají a neměli? Nebo mají a věří médiím, když jim řekli „nevolte ho, on je ten zlý“. Ono věřit médiím se v tomto případě může rovnat i smrti, když ne nás samých, tak našich blízkých, či našich krajanů, spoluobčanů.

   Mimo jiné i pro toto kandiduji do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky ve Středočeském kraji a jsem na to hrdý. Ale jsem hrdý a rád především za to, že doktor Miroslav Sládek se rozhodl vrátit do politického boje! A že boj s našimi mocipány a multikulturní Evropskou unií není vždy snadný.

   Vždyť právě proto nám média opět řeknou „nevolte ho, on je ten zlý“.

Převzato z profilu.

Tomáš Franěk

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě