Grois (ČSSD): Do Znojma zavítal vládní zmocněnec pro sport Hnilička. Kvůli bazénu

22.03.2019 16:47

Do Znojma dnes přijel Milan Hnilička, vládní zmocněnec pro sport a legendární hokejový brankář, který je navíc budoucím šéfem Národní sportovní agentury, jež bude mít na starost financování sportu.

Grois (ČSSD): Do Znojma zavítal vládní zmocněnec pro sport Hnilička. Kvůli bazénu
Foto: jangrois.cz
Popisek: Jan Grois (ČSSD)

„Jsem rád, že pan Hnilička přijal moje pozvání a přijel za námi do Znojma. Mohl jsem mu tak představit projekt přímo na místě. Pan Hnilička ocenil, že máme projekt připravený a postupujeme velmi rychle, takže existuje šance, že bychom mohli dosáhnout na nějaký dotační titul,“ shrnuje setkání starosta Jan Grois.

Milan Hnilička se kromě bazénu zajímal i o další sporty ve Znojmě. „Neplánovaně jsme proto navštívili hodinu tělocviku na ZŠ Pražská. Děti z toho měly velký zážitek a já jsem se mohl přesvědčit, že pan Hnilička je sice velká osobnost a celebrita, ale také skromný člověk,“ dodává starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…