Gros (ODS): Osmičkové fotbalové derby přineslo skvělý fotbal i dárek dětem

23.09.2022 13:49 | Tisková zpráva

Včerejší očekávané osmičkové derby 10. kola Fortuna Divize mezi FK Meteor Praha VIII a FK Admira Praha B se vydařilo jak po sportovní stránce, tak charitativní. Přineslo krásnou fotbalovou podívanou s výsledkem 1:1 i neméně krásných 15.000 Kč pro děti z Klokánku Chabařovická.

Gros (ODS): Osmičkové fotbalové derby přineslo skvělý fotbal i dárek dětem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Gros, starosta MČ Praha 8

„Super osmičkové derby, byl to krásný a férový boj. Skončil zaslouženou remízou, oba týmy nechaly na place všechno. A navíc se vybralo pro děti z Klokánku krásných 15 tisíc korun. Děkuji všem, kteří přišli, zároveň i oběma klubům - Meteoru a Admiře. Zase se ukázalo, jak skvělí lidé na naší osmičce žijí. Díky!", hodnotil po včerejším derby starosta Ondřej Gros (ODS) fotbalové derby i velkorysost návštěvníků a obou klubů.

Na zápas se přišly podívat zhruba čtyři stovky diváků. Vstupné bylo věnováno dětem z Klokánku Chabařovická. O poločasové přestávce pak starosta Gros předal šek přítomné a dojaté paní ředitelce Klokánku paní Marietě Barčákové a na něm byla částka 15.000 Kč. Potlesk všem byl v tu chvíli naprosto zasloužený. Zároveň proběhla tombola, při které si osm vylosovaných návštěvníků odneslo hodnotné ceny.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích