Hejtman Holiš: Je důležité, aby se zaměstnanci i návštěvníci úřadu cítili bezpečně

03.08.2022 6:37 | Tisková zpráva

Rada Zlínského kraje projednala možnosti zavedení dalších opatření, která povedou ke zvýšení bezpečnosti v Baťově mrakodrapu.

Hejtman Holiš: Je důležité, aby se zaměstnanci i návštěvníci úřadu cítili bezpečně
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Zlínský hejtman Radim Holiš

Debata byla otevřena v souvislosti s tragickou událostí z minulého týdne, kdy došlo na Krajském úřadu Zlínského kraje ke střelbě, při níž přišla o život jedna ze zaměstnankyň. Událost neměla souvislost s výkonem práce úřadu.

V budově jsou už nyní přítomni pracovníci ostrahy. Jejich počet bude nově navýšen. Na krajském úřadu pak budou uzavřeny magnetické dveře v jednotlivých patrech budovy a vstup ke kancelářím bude možný pouze se zaměstnaneckou čipovou kartou. Návštěvníky si budou úředníci vyzvedávat u vstupních dveří.

„Po dohodě s ředitelkou úřadu jsme se rozhodli zavést okamžitá opatření, která jsou v tuto chvíli možná. O dalších se ještě budeme bavit. Je důležité, aby se zaměstnanci i návštěvníci úřadu cítili bezpečně," uvedl hejtman Radim Holiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace