Hejtman Holiš: Je důležité, aby se zaměstnanci i návštěvníci úřadu cítili bezpečně

03.08.2022 6:37 | Tisková zpráva

Rada Zlínského kraje projednala možnosti zavedení dalších opatření, která povedou ke zvýšení bezpečnosti v Baťově mrakodrapu.

Hejtman Holiš: Je důležité, aby se zaměstnanci i návštěvníci úřadu cítili bezpečně
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Zlínský hejtman Radim Holiš

Debata byla otevřena v souvislosti s tragickou událostí z minulého týdne, kdy došlo na Krajském úřadu Zlínského kraje ke střelbě, při níž přišla o život jedna ze zaměstnankyň. Událost neměla souvislost s výkonem práce úřadu.

V budově jsou už nyní přítomni pracovníci ostrahy. Jejich počet bude nově navýšen. Na krajském úřadu pak budou uzavřeny magnetické dveře v jednotlivých patrech budovy a vstup ke kancelářím bude možný pouze se zaměstnaneckou čipovou kartou. Návštěvníky si budou úředníci vyzvedávat u vstupních dveří.

„Po dohodě s ředitelkou úřadu jsme se rozhodli zavést okamžitá opatření, která jsou v tuto chvíli možná. O dalších se ještě budeme bavit. Je důležité, aby se zaměstnanci i návštěvníci úřadu cítili bezpečně," uvedl hejtman Radim Holiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.