Hejtman Schiller: Z Fondu Ústeckého kraje jsme podpořili několik projektů

15.08.2021 19:44

Po víkendu opět do pracovní reality. Z Fondu Ústeckého kraje jsme podpořili několik projektů, které náš kraj udělají zase o krapet lepší místo k životu.

Hejtman Schiller: Z Fondu Ústeckého kraje jsme podpořili několik projektů
Foto: Facebook
Popisek: Jan Schiller

Mimo jiné se jedná o historickou autobusovou linku T32: Zubrnice – Úštěk, nebo doučování žáků na vybraných základních a středních školách, které bude probíhat v koordinaci studentů Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.

Vzájemné setkávání se, zvláště pak našich starších občanů, je důležité pro udržení mentální pohody. I proto rádi podpoříme projekt Slavnostní setkání seniorů Ústeckého kraje. Sportovat se dá v každém věku, téměř za každých okolností, podstatná je pevná vůle a motivace. Tu rozhodně mají členové TJ zdravotně postižených NOLA Teplice, které jsme rovněž podpořili v jejich snaze a úsilí.

S obchodní ředitelkou společnosti Lázně Teplice v Čechách, a. s., jsem jednal ohledně dalšího rozvoje městských lázní, strategie na přilákání nových návštěvníků, kteří budou mít možnost zažít během svého pobytu mnohem více než pouze lázeňské procedury.

V minulém týdnu se uskutečnila rovněž další schůze Rady Ústeckého kraje. Mimo jiné jsme probírali Koncepci veřejné dopravy ČR 2020–2025 s výhledem do roku 2030, podporu a stabilizaci mladých vědeckých pracovníků, jejichž udržení v Ústeckém kraji je pro nás podstatné. Neopomněli jsme ani oblast kultury, ve které jsme jednali ohledně Programu na záchranu o obnovu kulturních památek Ústeckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.