Herman (ANO): Zaplatil jsem vyměřenou pokutu a tím považuji celou věc za uzavřenou

04.03.2021 12:35

Reakce na výzvu pana Kašpara ke složení zastupitelského mandátu.

Herman (ANO): Zaplatil jsem vyměřenou pokutu a tím považuji celou věc za uzavřenou
Foto: archiv redakce
Popisek: Martin Herman

Vážení kolegové, dovolte mi reagovat na výzvu pana Kašpara ke složení zastupitelského mandátu. Tento mandát mi byl svěřen na základě volebních výsledků a hlasů občanů Středočeského kraje.

Anketa

Má vláda Andreje Babiše dovládnout do voleb?

85%
15%
hlasovalo: 20036 lidí

Ano, udělal jsem chybu. Ne však ve zlém úmyslu. Mnohokrát jsem se omluvil, avizoval, že případnou pokutu hygieny přijmu s pokorou, a to se také stalo. Velmi mě mrzí, ze i přesto všechno a s vědomím toho, že jsem nikoho  nevystavil žádnému nebezpečí, dělají kolegové ze STAN z celé věci politikum.

Dovoluji si tvrdit, že podobné chování STAN je i zásadní součástí problému na celostátní úrovni a nehodlám akceptovat doslova "dolování" politického kapitálu a "honění" volebních preferencí na úkor nelehké situace, ve které se nachází občané našeho kraje i celé republiky. Přesně takový přístup považuji za kontraproduktivní nejen na krajské úrovni.

Se vší rozhodností tedy chci prohlásit, že mandát nehodlám složit na základě podnětu lidí, kteří vidí papalášství v tom, že jsem se účastnil jednání na KÚ. Lidí, kteří se odvolávají na čest, svědomí a věrnost České republice a přitom se nestydí používat informace o mně a mém malém synovi protizákonně uniklé z KHS. A konečně lidí, kteří se neumí se svým kritikem utkat jinak, než formou udávání a trestních oznámení.

Dnes jsem zaplatil vyměřenou pokutu a tím považuji celou tuto nešťastnou věc za uzavřenou a to především s ohledem na moji rodinu. Je totiž naprosto zřejmé a já to považuji za skandální, že došlo k úniku informací z KHS a já svoje blízké nehodlám dál vystavovat nebezpečí.

Těším se na další spolupráci!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice