Humplík (ODS): Dneškem nic nekončí, už za rok nás čekají komunální volby

23.10.2017 16:30

Filip Humplík na Facebooku k výsledkům voleb

Humplík (ODS): Dneškem nic nekončí, už za rok nás čekají komunální volby
Foto: red
Popisek: Filip Humplík (ODS)

Vážení voliči, milí členové ODS, přátelé,

dovolte mi krátkou reakci k uplynulým volbám v Praze.

K celkovému výsledku ODS na celostátní úrovni (572t. voličů, 11,72%) ODS Praha významně přispěla.

Během pátku a soboty nám dalo hlas 99.182 Pražanů. V minulých volbách to bylo 70.378. To je 16,2% letos oproti 11,99% v roce 2013.

I díky našemu výsledku Občanská demokratická strana dopadla celostátně jako druhá na pásce. Beru to pro pražskou ODS jako velký úspěch. Na sněmech a shromážděních před volbami jsem náš cíl spojoval s 15%. Jsem rád, že jsme toto číslo jasně překonali.

Tento úspěch byl podle mne součtem tří faktorů.

- Prvním je dobře sestavená kandidátka, kterou jsme jako regionální vedení nabídli a kterou na pražském Regionálním sněmu podpořilo přes 90% delegátů.

- Druhým je osobní nasazení. Od všech kandidátů, přes volební štáb a manažerský tým až po vás všechny, které jsem denně potkával v ulicích, na debatách nebo v rámci Modré vlny.

Tady musím za jejich práci a obětavost vyzvednout dvě jména: regionální manažerku Lenku Mottlovou a šéfa volební kampaně Tomáše Portlíka.

- A třetím je letos jednoznačně kroužkovací kampaň. Každý, byť jediný zakroužkovaný kandidát ve výsledku přinesl hlas naší straně.

Gratuluji našim 5 nově zvoleným pražským poslancům: Janě Černochové, Václavu Klausovi ml., Bohuslavu Svobodovi, Marku Bendovi a Pavlu Žáčkovi. Znám je osobně všechny. Jsou to výborní a důstojní repezentanti naší strany v Poslanecké sněmovně České republiky.

A závěrem dodávám: dneškem nic nekončí, už za rok nás čekají komunální volby. I díky dnešním výsledkům budeme stranou, která bude moci Pražanům nabídnout svého primátora s velkou nadějí na úspěch. Ale čeká nás všechny ještě spousta práce.

Jsem hrdý na to, že jsem v ODS - Občanská demokratická strana.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.