Jaroš (TOP 09): Chtěl bych probudit Pelhřimov k životu

19.10.2018 13:25

Pelhřimov má novou povolební koalici pro spolupráci na řízení města 2018-22. Tvoří ji ODS (4), TOP 09 (3), KDU-ČSL (3) a Nezávislí pro občany (1) – celkem 11 zastupitelů z 21.

Jaroš (TOP 09): Chtěl bych probudit Pelhřimov k životu
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

„Mým přáním a cílem je rozhýbat věci, které je potřeba v Pelhřimově akutně řešit a probudit město k životu,“ popsal své plány budoucí místostarosta Zdeněk Jaroš (TOP 09). Sám bývalý aktivní sportovec, který má ke sportu a zdravému pohybu stále blízko, vidí před sebou jeden konkrétní úkol: „Zaměřím se mimo jiné na rozvoj cyklostezek. Pro cyklisty v Pelhřimově je například nemožné projet po stezce bezpečně napříč městem.“

Koaliční dohoda byla uzavřena mezi čtyřmi výše uvedenými subjekty. Z programových cílů obsahuje například vytvoření dlouhodobé vize do roku 2030, posílení fondů pro sportu a kulturu, dokončení revitalizace Stráže, zpracování koncepce cyklotras a cyklostezek a rozvoj v oblasti bydlení a dopravy. Definitivní znění dokumentu bude s podpisy 11 zastupitelů zveřejněno u příležitosti ustavujícího zastupitelstva města.

Na něm bude navrhován na starostu Ladislav Med (ODS), na místostarosty Josef Koch (KDU-ČSL) a Zdeněk Jaroš (TOP 09). Na místa neuvolněných radních jsou nominování Josef Doubek (ODS), Václav Plášil (TOP 09), Hynek Poul (KDU-ČSL) a Ivana Kociánová (Nezávislí pro občany).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

6:16 Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům prezidenta Pavla.