Kavij (KSČM): „Nekončím, jedeme dál“

30.01.2018 4:33

„Tentokrát to nevyšlo, ale co není, bude“ vzkaz Jiřího Drahoše svým příznivcům poté, co bylo jasné, že jeho stěhování na Hrad se odkládá.

Kavij (KSČM): „Nekončím, jedeme dál“
Foto: kscm.cz
Popisek: KSČM - logo

Voliči svým hlasem pro Zemana dali najevo jak moc jim  (ne)vadí  poukazované pseudo prezidentovi prohřešky v podobě jeho nejbližších spolupracovníků.  Kancléře Mynáře či Nejedlého známého svou vazbou na Rusko.  Případně občasné vulgární vyjádření a další každodenní mediální rádoby kauzy.

Přestože podle novinářů, sociologů a agentur jsou příznivci současného prezidenta ve většině případů lidé patřící nejen svým vzděláním  ke spodině společnosti , dokázal jich oslovit  o 135985 víc, než před pěti roky, kdy porazil  idol pražské mládeže Karla Schwarzenberga.

Zemanovým  voličům nevadí, že jejich prezident hledá odbyt pro výrobky českých firem v Ruské federaci i Číně. Naopak dobře ví, že k mírovému soužití  lidstva nepřispívá velká Amerika, ale právě zahraniční diplomacie Putina.  Jeho názory jsou dlouhodobě  konzistentní včetně  kritického postoje k nelegální migraci. To pan Drahoš nás během volební kampaně neseznámil nejen s vizí, natož jediným svým  skutečným názorem! Ba co víc, nedokázal ani spolehlivě vyvrátit  nic z jeho rozporuplné  minulosti!

Jak hodnotit ale voliče Jiřího Drahoše, když patří k té vzdělanější části společnosti?

Nejsou ve skutečnosti spíše ovcemi, když podle slov neúspěšného  akademika jsou  nezpůsobilí sami rozhodnout v referendu o setrvání ČR v EU?

V případě prezidentských voleb se tak ukázalo, že ne vždy vítězí síla mainstreamu a nespočet billboardů umístěných v každé ulici.

Lze očekávat, že média ve spojení nejen s umělci, jejichž  sláva se stala dávno  minulostí  budou nadále kritizovat Zemana z důvodu  rozdělování společnosti . Na folkloru  Svěráka, Kolářové, Halíka a dalších elit se nic nezmění. Jeho voliči se tak můžou těšit s jakou noblesou se vypořádá s jejich kritikou.

Většina neúspěšných prezidentských kandidátů se nechala slyšet, že chtějí pokračovat ve své politické činnosti. Blíží se nejen podzimní komunální volby, ale také  do Senátu P ČR.

Není to pane Drahoši ideální  příležitost ukázat nejen své kvality, ale především přesvědčit národ, že jste nebyl nastrčenou figurkou k prosazování zájmů jiných?

 

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…