Kislingerová (ANO): Areál v Dubči je v systému protipovodňové ochrany pro Prahu klíčový

05.08.2016 15:50

Město investuje do areálu v Dubči, kde je sklad prvků protipovodňové ochrany a výcvikový polygon.

Kislingerová (ANO): Areál v Dubči je v systému protipovodňové ochrany pro Prahu klíčový
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstkyně primátorky Eva Kislingerová

Praha plánuje výstavbu dvou hal pro skladování prvků mobilní protipovodňové ochrany a administrativní budovy se školicím střediskem. Celkový odhad investičních nákladů je 73 mil. Kč.

Areál Správy služeb hl. m. Prahy v Dubči, kde jsou uskladněny prvky mobilní protipovodňové ochrany, navštívila náměstkyně primátorky Eva Kislingerová společně s radním pro bezpečnost Liborem Hadravou.



„Předpokládáme, že finančně bude tato etapa rekonstrukce pokryta z investičního fondu Správy služeb hlavního města Prahy a z rozpočtu města,“ uvedla náměstkyně primátorky Eva Kislingerová, v jejíž kompetenci je rozpočet Prahy.

Areál v Dubči s rozlohou přes 48 tisíc metrů čtverečných prochází zásadní rekonstrukcí, která umožní efektivnější využití skladovací techniky a poskytne potřebné zázemí pro zaměstnance i všechny, kteří areál využívají. „Tento sklad je v systému protipovodňové ochrany pro Prahu klíčový. Areál slouží vedle skladování protipovodňových prvků k nácviku jejich montáže. Pravidelně zde nacvičují profesionální hasiči a jednotky dobrovolných hasičů,“ připomněl radní Libor Hadrava.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice