Kobza (SPD): Co chtít od letošních voleb

20.08.2022 18:54 | Tisková zpráva

Současná politická praxe ukazuje, že ještě nedávné rozdělení antagonistických ideologií, jako pravice-levice nebo dělení globalisté-nacionalisté, ustupuje novému trendu, který je nepochybně jedním z důsledků všech těch našich krizí – ekonomických, bezpečnostních, hodnotových, mravních.

Kobza (SPD): Co chtít od letošních voleb
Foto: archiv
Popisek: Jiří Kobza

Dnešní dělení politické scény obsahuje přeideologizované progresivisty na jedné straně - Piráti, zelení, islamisté, homosexualisté, covidisté, EU a s ní spojené neziskovky. V jednom šiku s nimi stojí dříve nominálně pravicové strany, nyní spojené do ultralevicové pětikoalice, poslušně odezírající demokratům v USA. A to celé je kryté sorošovským a arabským kapitálem. Na straně druhé vidíme konzervativce a tradicionalisty, byť takříkajíc s holým pozadím, ale s pevnou vírou ve svoji pravdu, jako je SPD a další disidentské strany u nás i v zahraničí.

Je jasné, že mediální mlha a umělý kouř nad vodami, který covidismem, Ukrajinou, nenávistí k Rusku (které si dovolilo nám nabídnout plyn za 6 kč cbm) kryje zločinné zadlužování republiky, přesun pravomocí státu do rukou eurobyrokratů a odříznutím od Ruska nemá za ně surovinovou ani energetickou náhradu. To vše má jediný účel: oblbnout a ukolébat lidi před volbami 23. 9.

O co že v nich půjde?

Předně o ovládnutí komunálu a samospráv v obcích. Tam jsou totiž reálné peníze, se kterými hospodaří obce a kde, jak se ukazuje postupně v médiích, je zdroj financí pro např. STAN. Jde o zakázky, smlouvy, provize…

Jde o pražský magistrát, o zastavení řádění pirátostanu, který toho v Praze již skutečně napáchal dost. Co ale dokázal? Totální znepříjemnění dopravy výstavbou šikan a malováním cyklostezek pro pár set cyklistů (což obojí nelze chápat jinak, než jako výrobu úžasných veřejných zakázek a s nimi jdoucích provizí). Platí homosexualistické obludnosti v centru města a věší na magistrát duhovou vlajku. Vyhnal z Prahy čínské i ruské turisty a připravil tak pražské hospodské a hoteliéry o výdělky. A tomu se říká „práce pro občany“.

V těchto volbách ale jde především o Senát, o narušení mocenského monopolu senátorů s chatrným mandátem pár tisíc hlasů, kteří za potlesku médií dokonale škodí zájmům republiky. Přitom každý ví, že tito senátoři zpravidla vítězí jen proto, že do druhého kola voleb dohromady skoro nikdo nechodí.

Anketa

Půjdete volit do Senátu?

hlasovalo: 14906 lidí

O to všechno jde v těchto volbách. Zkusme pro jednou uvěřit ve zdravý rozum, která má už skoro rok před očima skvadru neschopných a zkorumpovaných rádobypolitiků. ODS a její de facto protiústavní válečné bubnování. STAN a jejich mafiánské skandály. TOP 09 s nejchytřejší a nejoblíbenější političkou v čele. Mimochodem, tolik, jako na Pekarovou, nebývalo vtipů ani na Jakeše. To nebude náhoda. A to vše završuje takřka neviditelná partička Pirátů, kteří se dostali k funkcím, rozuměj pašalíkům, a teď si cosi v závětří kují (za naše peníze). Zná snad někdo jedinou užitečnou a potřebnou věc, která vzešla z útrob Ministerstva pro místní rozvoj pod vedením dredatého knihovníka?

Bilance dnešní vlády je nejhorší za celých dvaatřicet let od převratu. Na tom se shodnou skuteční socialisté i konzervativci. Důvod je jasný: ti i oni považují vládnutí za službu občanům, ale to, co nám předvádí dnešní vrchnost, je vše možné, jen ne služba občanům. Je to chaotické utíkání před problémy, výroba nových a zbytečných problémů a palba frází o lidských právech.

Jsem přesvědčen, že jedním z hlavních lidských práv, tedy skutečných práv skutečných lidí, ne jen hrstky neziskovkářů s neomarxistickými brožurkami, je slušná, solidní a důvěryhodná vláda na všech stupních veřejné správy. Jen je nezbytné, aby to ta dosud přečasto mlčící většina věděla. Pak jedině můžou volby dopadnout dobře pro ně, a nikoli proti nim.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…