Kobza (SPD): Co chtít od letošních voleb

20.08.2022 18:54 | Tisková zpráva

Současná politická praxe ukazuje, že ještě nedávné rozdělení antagonistických ideologií, jako pravice-levice nebo dělení globalisté-nacionalisté, ustupuje novému trendu, který je nepochybně jedním z důsledků všech těch našich krizí – ekonomických, bezpečnostních, hodnotových, mravních.

Kobza (SPD): Co chtít od letošních voleb
Foto: archiv
Popisek: Jiří Kobza

Dnešní dělení politické scény obsahuje přeideologizované progresivisty na jedné straně - Piráti, zelení, islamisté, homosexualisté, covidisté, EU a s ní spojené neziskovky. V jednom šiku s nimi stojí dříve nominálně pravicové strany, nyní spojené do ultralevicové pětikoalice, poslušně odezírající demokratům v USA. A to celé je kryté sorošovským a arabským kapitálem. Na straně druhé vidíme konzervativce a tradicionalisty, byť takříkajíc s holým pozadím, ale s pevnou vírou ve svoji pravdu, jako je SPD a další disidentské strany u nás i v zahraničí.

Je jasné, že mediální mlha a umělý kouř nad vodami, který covidismem, Ukrajinou, nenávistí k Rusku (které si dovolilo nám nabídnout plyn za 6 kč cbm) kryje zločinné zadlužování republiky, přesun pravomocí státu do rukou eurobyrokratů a odříznutím od Ruska nemá za ně surovinovou ani energetickou náhradu. To vše má jediný účel: oblbnout a ukolébat lidi před volbami 23. 9.

O co že v nich půjde?

Předně o ovládnutí komunálu a samospráv v obcích. Tam jsou totiž reálné peníze, se kterými hospodaří obce a kde, jak se ukazuje postupně v médiích, je zdroj financí pro např. STAN. Jde o zakázky, smlouvy, provize…

Jde o pražský magistrát, o zastavení řádění pirátostanu, který toho v Praze již skutečně napáchal dost. Co ale dokázal? Totální znepříjemnění dopravy výstavbou šikan a malováním cyklostezek pro pár set cyklistů (což obojí nelze chápat jinak, než jako výrobu úžasných veřejných zakázek a s nimi jdoucích provizí). Platí homosexualistické obludnosti v centru města a věší na magistrát duhovou vlajku. Vyhnal z Prahy čínské i ruské turisty a připravil tak pražské hospodské a hoteliéry o výdělky. A tomu se říká „práce pro občany“.

V těchto volbách ale jde především o Senát, o narušení mocenského monopolu senátorů s chatrným mandátem pár tisíc hlasů, kteří za potlesku médií dokonale škodí zájmům republiky. Přitom každý ví, že tito senátoři zpravidla vítězí jen proto, že do druhého kola voleb dohromady skoro nikdo nechodí.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

21:03 Ministr Válek: Důrazně doporučujeme očkování proti chřipce a covidu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k očkování.