Kohout (ANEO): Otevřel bych kauzu Vítkov

19.04.2014 3:00

Nechci obhajovat ty 4 útočníky, to co udělali je krajně nevhodné až pobuřující a trest si jednoznačně zaslouží. Na druhou stranu soud z nich udělal exemplární případ, který se výší trestů vymykal jakýmkoliv předchozím i budoucím případům.

Kohout (ANEO): Otevřel bych kauzu Vítkov
Foto: Lukáš Kohout - profil
Popisek: Lukáš Kohout

Hlavně v případě rasistických útoků cikánů na majoritu viz případ Patrik a 5 let pro cikána z Krupky za rasistický pokus o vraždu, znásilnění, loupež a vydírání, Duchcov a brutální útok cikánů na manželský pár, za který dostali rozmezí trestu od podmínky až po 3roky vězení a v neposlední řadě tzv. mačetový útok za který si 4 cikáni odsedí 5-17,5 let ve vězení.

Jakákoliv resocializace těchto čtyř kluků je při výši trestů nemožná, navíc v obludném procikánským speciálu na ČT24 právník jednoho z nich potvrdil, že jeho klient musí být ve vězení ve speciálním režimu, tz. samotka, nemůže pracovat, chodit ven, stýkat se s jinými vězni atd. protože při většinovém obsazení vězeňských zařízení v ČR cikány, se musí obávat jejich pomsty.

Takže tresty ano, ale měli by být v souladu s podobnými případy v ČR a to bohužel evidentně nejsou.

Co, bych, ale nechal udělat, že bych zavřel i ty idioty co co té malé DŽUDÝ posílají peníze, taková demence, pak že se jim u nás líbí, když se o ně furt někdo stará, když budete ležet ve špitále vy tak se na Vás taky všichni vyserou… a to víme všichni.

Přátelé a kamarádi těch chlapců, stále apeluji písemně na tuto Vítkovskou kauzu, že je nespravedlivá. Ti hoši by měli být trestáni v nižších trestních sazbách!! Nejsou přece vrazi a hrdlořezi!!! Chtěli jen vystrašit a upozornit na situaci ANTISOCIÁLNÍCH ŽIVLU kolem nás.

Nevím, ale co si dobře pamatuji, tak vůdce té rodinné tlupy Kudrik chodil pro okapy, kanály, vypaloval khábely (kabely) a měl několik flastrů, kterým se díky rozhodnutí prezidenta vyhnul. V tomto jsem zklamán.

Ona i ta rodina není dvakrát v pořádku, co si budeme povídat, protože je i možné, že tu láhev Kudrik odkopl, protože mu bylo jasné, že PRACHY SE BUDU SYPAT.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Kohout - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.