Kolínská (Zelení): Na připomínky k Metropolitnímu plánu mají lidé již jen dva dny

24.07.2018 18:01

Pouze do čtvrtka 26. července 2018 mohou lidé podávat své připomínky k návrhu nového územního plánu Prahy - Metropolitního plánu. Vyjádřit se k předpisu, který stanovuje, jak se budou městské části a celé město v následujících deseti až dvaceti letech rozvíjet, a jaké změny je čekají, může každý občan.

Kolínská (Zelení): Na připomínky k Metropolitnímu plánu mají lidé již jen dva dny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Kolínská (SZ)

Podepsané připomínky je potřeba doručit do podatelny Magistrátu hl. m. Prahy, která je v budově Nové radnice na Mariánském náměstí a ve Škodově paláci v Jungmannově ulici. „Pražané se mohou podívat, jaké změny čekají jejich čtvrť, kterou znají nejlépe, i celé město, a vyjádřit své připomínky. Toto právo má každý,“ uvedla náměstkyně primátorky a radní pro územní rozvoj Petra Kolínská.

Připomínky lze také zaslat datovou schránkou, doporučeně poštou, přičemž datum razítka pošty musí být nejpozději 26. července 2018, nebo podepsané elektronickým podpisem do e-podatelny.

O den déle, tedy do 27. července, mají na zaslání připomínek k návrhu Metropolitního plánu městské části a dotčené orgány. Mezi ně patří například ústřední úřady státní správy, odborné státní úřady, odbory pražského magistrátu a sousední obce.

Další informace lze najít na stránkách http://metropolitniplan.praha.eu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace