Kolman: Šok? Natočil jsem video vtipkující na účet miliardářského hnutí ANO a dovolil si v něm ukázat zničenou brněnskou památku!

27.09.2016 15:10

Blíží se krajské volby. Snaží se zaujmout nejen lídrové volebních kandidátek, voliče oslovují i kandidáti z vnitřního pelotonu. Např. na jižní Moravě dlouholetý učitel PrF MU a právník JUDr. Petr Kolman, Ph.D. - č.40 na kandidátce č.12 (ČSSD) do JMK natočil video nejen vtipkující na účet miliardářského hnutí ANO a jeho bílých košil , ale též v něm ukázal zničenou brněnskou kulturní památku!

Kolman: Šok? Natočil jsem video vtipkující na účet miliardářského hnutí ANO a dovolil si v něm ukázat zničenou brněnskou památku!
Foto: Archiv autora.
Popisek: Petr Kolman, vysokoškolský pedagog.

Celé video je zveřejněno zde:

V předmětném videu je mj. zachyceno  torzo,  které zůstalo z legendární funkcionalistické zastávky na Obilním trhu v širším centru  Brna. Kousek od sídla Veřejného ochránce práv.  

Pro mimobrněnské připomeňme, že zastávku navrhl slavný brněnský architekt Oskar Poříska  před 90 lety.

Zmíněná zastávka na Obilním trhu  je od roku 2008 kulturní památkou! Nicméně její  současný stav je úděsný a  původní slavnou a respektovanou stavbu připomíná jen velice vzdáleně.

Firma provádějící rekonstrukci  zkazila 95 procent oprav, a to pod dohledem radnice MČ Brno-střed, ovládané nyní hnutím ANO a lokálním satirickým hnutím Žít Brno.

Ve zmíněném  kontroverzním videu nestraníka Petra Kolmana je též připomenut nesplněný předvolební slib obnovení přechodu pro chodce na ulici Údolní – paradoxně kousek od výše citované zničené funkcionalistické zastávky.

Někdo možná namítne – co má společného nějaký přechod pro chodce s krajskými volbami? Zmíněná neobnovená zebra  se stala  v brněnském prostředí symbolem nesplněných slibů politiků.

A sliby by se měli plnit jak na komunální, tak i krajské úrovni! 

Více ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.