Kováčik (KSČM): Poděkování

24.10.2017 4:35

Dovolte, abych vám všem, kteří jste své hlasy dali v těchto volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR KSČM, poděkoval.

Kováčik (KSČM): Poděkování
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pavel Kováčik

Čeká nás spousta tvrdé práce, kterou budeme muset zastat i za ty, kteří se do Poslanecké sněmovny nedostali. Místo vzájemného osočování, hledání viníků, rozesílání podivných e-mailů bychom se měli semknout a být jednotní ve svém postoji a názorech. Jakékoliv ataky jednotlivců přinesou pouze další problémy. Staré přísloví říká: když se dva perou, třetí se směje. Nejen vedení strany, ale všichni, bychom si měli sáhnout do svědomí, zda jsme skutečně udělali maximum pro dobrý výsledek voleb. Toto se netýká pouze volebního období, ale i času, kdy volby až tolik nevnímáme. Příliš jsme se spoléhali na průzkumy a procenta, jež nás poslední dobou nominovaly na druhé či třetí místo. Být moderní za každou cenu není vždy řešením. Sociální sítě nejsou všemocné, zvláště pak při vědomí, že ne všichni je umí dobře užívat. Někteří odsoudili jako přežité kontaktní kampaně. Myslím, že právě zde došlo k hlubokému omylu. Na rozdíl od Andreje Babiše jsme v obcích a městech trávili méně času a z tohoto důvodu oslovili menší procento občanů. Nelze, jak se někteří snaží, z tohoto vinit některé představitele vedení strany. Jsou různé pokusy viz. „Kladeňák“, který evidentně s Kladnem má pramálo společného. Pokusy o rozbití a rozeštvání strany jsou neodpustitelné. Možná bych dovedl prominout pravopis, ne chyby, v těchto na cti utrhačných textech. Nelze však odpustit, že se tento „odborník“ na dění a směřování KSČM nedokáže podepsat. Máme mezi sebou většinu slušných a poctivých lidí, kteří chtějí pracovat, a tak mám jednu radu. Nečtěme anonymní sdělení, patří do koše. Buďme i nadále stranou, jež má na zřeteli problémy občanů a naší republiky. Čeká nás tvrdá práce, nic však nekončí.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…