Krumer (SPO): Nedělejte v ČT z občanů, kteří vás platí, hlupáky a ze sebe spasitele

26.10.2017 18:54

Musíme povinně platit poplatky ČT? Arogance a nesoudnost některých stran, kterým jejich dřívější voliči již nevěří. Legalizace marihuany, dojmy Moravce.

Krumer (SPO): Nedělejte v ČT z občanů, kteří vás platí, hlupáky a ze sebe spasitele
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Česká televize opět po volbách dokazuje, že bychom ji neměli povinně platit. Z voličů dělá hlupáky za to, že nevolili ty strany, které lidem z obrazovky vnucovali v předvolebním období. Tím nejenom porušují televizní zákon, ale dokazují, že by její produkci měli platit pouze ti, které ve svých pořadech propagovala. I přes to se voliči ukázali daleko moudřejší, než moderátor Moravec a jeho další kolegové. Nerespektovali jejich arogantní propagandu a v případě, že náhodou pozvali do pořadu oponenty, voliči neakceptovali to, jak jim moderátoři přerušovali vyjádření, skákali do řeči a vnucovali svoji pravdu. Měli by jít do školy a naučit se slušnosti. Moderátor má moderovat a nechat vyrovnaně diskutovat pozvané, neskákat jim do řeči a nepomlouvat nepřítomné, kteří se nemohou k tomu vyjádřit. I když někdy reagovat na moudra a aroganci moderátorů ČT, za to ani nestojí. Moderátoři jsou placeni našimi penězi a to, co si dovolují k našemu prezidentu Zemanovi, který má důvěru většiny občanů, a k některým politikům, kteří se jim nelíbí, výrazně přesahuje nejenom slušnost, ale i jejich kompetence. Mohou si říkat to, co chtějí, ale ne v televizi, která má být vyváženou službou těm, kteří televizi platí. Moderátoři mohou jít do hospody a tam nadávat a vyřádit se jako ti, kteří nechodí k volbám a potom výsledek voleb kritizují.

Vyjádření našich neúspěšných politiků, že jim voliči nerozuměli a že nepochopili jejich bohulibé snahy zlepšit jim život a nedali jim hlasy, za servilního přitakávání komentátorů a stálých tradičních přizvávaných „odborníků“ televize, ukazuje na jejich neznalost českého člověka a jeho cit pro lež, křivdy a pro odsouzení hlupáků. A nezáleží na tom, jestli voliči jsou z venkova, anebo z Prahy. Po volbách se nestydí útočit na miliony občanů, kteří dali svůj hlas stranám a politikům, o kterých jsou voliči přesvědčeni, že hájí jejich názor. V tom je princip demokracie a ne v tom, že neúspěšní a zhrzení opět dostávají v ČT slovo a voliče za jejich volbu kritizují.

Volič svojí volbou odsoudil předvolební aroganci a tendenční změny názorů kandidujících stran a politiků. Nenechal se ovlivnit kampaní především proti Babišovi, Okamurovi, prezidentu Zemanovi a dal na to, co politici dělají a ne jenom na to, co slibují. Převážná většina voličů tak ukázala, že chce změnu a spočítala stranám a politikům, že neplnili to, co voličům slíbili před minulými volbami. Útoky na Babiše od předsedy Sobotky, jsou za hranou. Odsuzují Babiše za to, co nebylo odsouzeno, a nahrazují soudce. Při tom je ČSSD pravomocně odsouzena za nezaplacení stamilionového dluhu nyní již zesnulému právníku Altnerovi za jeho služby při získávání jejich sídla, Lidového domu. Raději by měl mlčet a stydět se. Desetitisíce občanů jsou za neplacení mnohdy tisícových a desetitisícových dluhů, posíláni rychle do exekuce i když odsouzeni nebyli, ale „zdravé jádro politiků a politických stran“ je z toho i za stomilionové dluhy vynecháno. Proč Sobotka, ČSSD a ostatní vládní strany se stejnou razancí, jako jsou útoky na Babiše, který, tak jako stovky dalších, využil platné zákony, které oni stvořili, a podle nich také jednal, a dosud nebyl odsouzen, neřeší to, co je průkazné?. Nevadí jim ani nezákonné obsazení budovy státu „Kliniky“ v Praze, kde tito neoprávnění uživatelé narušují veřejný pořádek a občané v okolí si na to neustále stěžují. Při tomto přístupu vládních stran se budeme muset obávat, že když odjedeme ze svého bytu například na rok do ciziny služebně anebo na studie, nám tito příživníci na cizím majetku byt obsadí, protože je nevyužívaný, podle nich tím chátrá, a spravedlnosti se nedovoláme. Proč neútočí na aktéry netransparentních církevních restitucí a neřeší je, jak slíbili před minulými volbami. Proč neřeší amnestii prezidenta Klause, kdy byli „omilostněni“ zloději, defraudanti a viníci zlodějské kuponové privatizace, průtahy v kauzách, které jasně prokazují krádeže a obcházení zákonů. Mohli se poučit na Slovensku, že to jde. Nechtějí to řešit snad i proto, že jim nepřekáží jejich volební preference a výsledky voleb a že mezi těmi, kteří by měli být potrestáni, jsou jejich kamarádi a „zasloužilí lobbisté,“ kteří toho moc vědí?

Trochu mimo zákon je i předsedou Bartošem a Pirátskou stranou propagace marihuany, její pěstování a konzumace, (mladí to mohou brát jako doporučení, že zákony se nemusejí dodržovat) prosazování porušování zákonů o duševním vlastnictví, … a zase zde reakce politiků a stran chybí. Zde taktika, aby to byl případný podporovatel jejich návrhů ve sněmovně, převládá nad slušností a právem, oproti zájmům některých parlamentních stran.

Závěrem přímý dotaz na vedení České televize. Proč debaty pana Moravce jsou umístěny na Žižkovskou věž, kolik to stojí a kdo tyto peníze dostává? Proč na tyto debaty jsou převážně zváni jen ti vyvolení a nejsou debaty ve studiu, kde je všechna technika a nemusí se přesouvat? Proč nejsou místo toho peníze občanů z poplatků využity například více na významné sportovní přenosy našich sportovců a sportů a přinášejí je televize komerční? Možná, že by potom, když nebude Moravec sedět tak vysoko a bude ve studiu, si mohl uvědomit, že není vysoko nad všemi občany a ze všech nejchytřejší. I když Kavčí hory v Praze, kde sídlí ČT, jsou také dosti vysoko a někomu není rady, ani pomoci.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.