Krumer (SPOZ): Karel Gott a roční výročí jeho úmrtí.

15.07.2020 18:49

Pokračuje kampaň od závistivců a neschopných proti Karlu Gottovi. Je to o to smutnější, že využívají roční výročí úmrtí Karla Gotta.

Krumer (SPOZ): Karel Gott a roční výročí jeho úmrtí.
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Neschopní, kteří umí jenom kritizovat a nadávat se opět ukájejí pomluvami a kritikou Karla Gotta, který je uznáván nejenom u nás ale i ve světě a svým uměním dělal a dělá radost generacím. Amorálních a bezohledných, kteří si tím namísto toho aby něco pro druhé udělali léčí svoji frustraci, nějak v naší kotlině přibývá. Politici podobného ražení, s nemocí pokaždé být s někým proti někomu, dokonce ze svých současných zákopů bourají pomníky, překrucují historii, útočí na velmoci Rusko a Čínu, dělají tím naší zemi ostudu a našemu hospodářství škody. Také pod to, co napsal pan Milan Černý, se bez výhrady podepisuji.

Část článku z facebooku Milana Černého uvedeno níže jsem si dovolil bez vlivu na jeho význam a obsah zkrátit a opravit, uvést také bez dalších jmen podepsaných pod antichartou, které jsou k dohledání na jeho facebooku.

Kdo všechno podepsal antichartu?

Vážení, k našemu Karlu Gottovi. Je strašné sledovat, jak část našeho národa si teď honí ego nad mrtvým člověkem. Není vám ani trochu hanba? Proč jste neměli odvahu abyste mu to řekli ještě za jeho života? Proč byl do té doby na sociálních sítích klid? Jste takoví zbabělci s malým egem? Vyčítáte panu Gottovi, že podepsal antichartu? Hlavně vy mladí, kteří jste tu dobu nezažili a teď nám vykládáte jak strašně se tehdy žilo? Podívejte se na facebook, kdo všechno byl pod antichartou také podepsán. Byly i těžší chvíle a je obtížné z dnešního pohledu hodnotit důvody, které každého jednotlivce k podpisu vedly. Proč neštěkáte taky po nich vy pokrytci? Hodně známých umělců a nejenom umělců, jsou rovněž podepsáni pod antichartou. Co jste dokázali vy pro republiku a teď na Gotta házíte svou špínu a nenávist? Jděte všichni pokrytci do háje. A vy takzvaní umělci typu Mádla a jemu podobných, panu Gottovi nesaháte ani po kotníky. Je zajímavé kolik zapřisáhlých moralistů taky zapomnělo na svoje podpisy. To je vše.

Milan Černý

Můj dovětek. Ti současní kteří si říkají umělci pobírají dotace a žijí z nich tak nadávají na voliče, kteří je svojí prací živí. Neuznávají rovněž výsledky voleb, které nejsou podle jejich přání. Demokracie jsou nejenom práva, ale i povinnosti. Na ty však často "zapomínají".

Převzato z profilu.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.