Kubisková (Přísaha): Pošetilé a naprosto neomluvitelné, ministře Rakušane

31.10.2022 13:28 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vyvěšení fotomontáže Vladimira Putina ve vaku na mrtvoly vedle české a ukrajinské vlajky.

Kubisková (Přísaha): Pošetilé a naprosto neomluvitelné, ministře Rakušane
Foto: Facebook
Popisek: Karolína Kubisková

Nemohu se nevyjádřit k této záležitosti! Na státní svátek, v den výročí vzniku samostatného Československého státu, byla na budově ministerstva vnitra umístěna česká a ukrajinská vlajka, společně s podobiznou ruského prezidenta Putina v černém vaku na mrtvoly. Nechal jí tam umístit ministr vnitra Vít Rakušan se spolkem Dekomunizace a viset tam bude prý přibližně týden.

Odsuzuji jakékoliv násilí a prosazování moci vojenskou silou. Válka je zlo, které plodí zase jen zlo a vždycky to nejvíc odnesou obyčejní lidé.

Aby ale ministr Rakušan v dnešní, už tak dost vypjaté době  a složité mezinárodní situaci ještě zbytečně přilíval olej do ohně, považuji za pošetilé a naprosto neomluvitelné.

Co takhle vyvěsit českou vlajku s podobenkou našeho prvního prezidenta Tomáše G. Masaryka, Karla Kramáře nebo Edvarda Beneše?

Přísaha to říká pořád - Rakušan trvale ohrožuje naši národní bezpečnost a proto musí skončit!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.