Lachnit (ANO): Charitativní fotbalový turnaj „Footbal Cup pro Radost dětem“ v Motorletu

11.06.2022 8:38 | Tisková zpráva

Nadační fond Radost dětem uspořádal ve čtvrtek 9. června 2022 charitativní fotbalový turnaj „Footbal Cup pro Radost dětem“. Turnaj se hrál v areálu TJ Motorlet v Jinonicích.

Lachnit (ANO): Charitativní fotbalový turnaj „Footbal Cup pro Radost dětem“ v Motorletu
Foto: Praha 5
Popisek: Radní MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

TJ Motorlet poskytl fotbalový areál pro potřeby tohoto charitativního turnaje zcela zdarma. Turnaj se konal pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, radního městské části Praha 5, a zúčastnilo se ho celkem dvanáct týmů. V každém týmu se zúčastnila vždy jedna žena. Vítězem turnaje se stal tým Zásilkovny.

Součástí akce byl i bohatý kulturní program, v kterém vystoupila celá řada známých osobností (patroni Nadačního fondu Radost dětem). Velkému zájmu se těšilo vlastní předání cen vítězným týmům turnaje, kterého se zúčastnili zpěvačka a herečka Denise Wich, herec Přemek Pálek a influencerka Charlotte Doubravová.

Celkový výtěžek charitativního turnaje bude použit na speciální rehabilitace dětí s dětskou mozkovou obrnou.

Radost dětem založila Kateřina Wich v roce 2011 jako charitativní projekt. Jejím cílem tehdy bylo (a dodnes je) vytvořit organizaci, která bude pomáhat dětem napříč celou Českou republikou, a to především dětem s vážným onemocněním nebo dětem z dětských domovů. Dále si dala za cíl vytvořit skupinu lidí, kteří chtějí opravdu pomáhat, a to bez nároku na honorář, aby byl každý finanční dar v plné výši použit na potřeby nemocných dětí a jejich rodin. To dodržuje dodnes.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.