Laudát (KAN): Český covid speciál do Tokia

27.07.2021 13:12 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k nákaze české olympijské výpravy koronavirem

Laudát (KAN): Český covid speciál do Tokia
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

O rozkladu české morálky už denně padají další a další důkazy. Ještě naši sportovci ani nenastoupili na slavnostním zahájení, a už svým hostitelům pěkně zatopili. Nenaočkovaný lékař Voráček je jen špičkou české neodpovědnosti a nevím, zda tenisový svaz nebo olympijský výbor ukázkou rozkladu českých institucí a organizací. Kdo poslal pana Voráčka do Tokia a pan Voráček by nyní měli ze svého kompenzovat újmu těm, pro které olympiáda skončila dříve, než začala. Spousta dřiny, možná první a poslední šance na úspěch, dokonce odložené mateřství kvůli diletantům.

Jenže pan Voráček není jediný. Nikdo nespočítá, kolik odpíračů roušek a očkování stejně jako Slukové zavařilo svým kolegům v práci, v nemocnicích, v domovech důchodců, nebo v LDN. Ale to, že počet mrtvých přesáhl 30 tisíc, že desetitisíce lidí se potýkají se závažnými následky... hovoří za vše. Nechápu, proč vláda jasně neřekne, že tihle lidé nesmějí ohrožovat jiné na životě a na zdraví.

Zrovna tohle není o svobodě, ale o neodpovědnosti a demonstrativním sobectví.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstva mají být nejvyšší úřady státní správy, ne pašalíky

20:01 Okamura (SPD): Ministerstva mají být nejvyšší úřady státní správy, ne pašalíky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rezignaci ministryně Langšádlové.