Laudát (KAN): Dole huj, nahoře fuj

07.09.2021 11:05 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření vedení Českého olympijského výboru ohledně covidového speciálu do Tokia

Laudát (KAN): Dole huj, nahoře fuj
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Chování sportovních papalášů je v příkrém rozporu s výsledky našich sportovců na olympijských hrách v Tokiu. Nejlepší výsledky sportovců v historii ČR silně kontrastují s trapným vyjádřením vedení Českého olympijského výboru. Včera si tato parta odhlasovala, že kovidový speciál do Tokia není jejich vina. Sportovcům řeknou dobré slovo, ale finančně kompenzovat zaviněnou ztracenou šanci nemohou. Kejval a spol. se asi inspirovali Formanovým filmem Hoří, má panenko. Dědečkovi, kterému po požáru zbyla už jenom postel a peřina, dávali lístky na tombolu, kterou předtím stejně rozkradli. Jenže on potřeboval peníze. "Nechali jsme si zpracovat právní posouzení. Ukázalo se, že jakákoli osobní odpovědnost je vyloučená. Z hlediska pracovněprávního vztahu to nebylo možné (roz. kompenzace)". Tolik funkcionáři spolku, který má být etalonem myšlenek a ideálů fair play. Spíš, než že se ukázalo, jste se hlavně ukázali vy, bafuňáři!

Aby toho nebylo málo, tak se funkcionářstvo ČOV chce z krizového vývoje kovid speciálu do Tokia poučit pro cestu do Pekingu. Doufám, že to nebude sportovní analogie "poučení z krizového vývoje", v němž se českoslovenští komunisté přihlásili ke službě okupantům proti vlastnímu národu. Sportovní analogií myslím znechucování úspěšných a ideologii, aby to hlavně sypalo nám.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…