Laudát (KAN): Ne bacha na Bacha, ale na Havlíčka

13.02.2023 12:09 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vývodům selského rozumu Karla Havlíčka

Laudát (KAN): Ne bacha na Bacha, ale na Havlíčka
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Bojovník proti "progresivitismu" Karel Havlíček hodlá s velkou energií převzít štafetu škůdce země od Andreje Babiše. Z tiskové konference na téma "neodcházení slunce nejjasnějšího majitele ANO nejchytřejšího" nám vyhrožoval svým selským rozumem. Říkám vyhrožoval, protože to je takový Miloš Zeman Strakovy akademie.

Anketa

Je správné uvažovat o tom, že čtyřicátníci půjdou do důchodu v 68 letech?

11%
85%
hlasovalo: 21906 lidí

Stačí připomenout, jak jeho selský rozum fungoval v minulosti. Nebudu zde rozebírat jeho podnikatelské počiny, které skončily neslavně. Ale po jmenování ministrem průmyslu a obchodu - realizace jeho a zemanových představ by dnes znamenala katastrofu. Do poslední chvíle prosazoval připuštění účasti ruského Rosssatomu do tendru na dostavbu Temelína. Z nedávné doby si vzpomínáte na zběsilou kampaň, ve které požadoval maďarskou cestu řešení energetické krize a pohonných hmot.

Možná už většina zapomněla na úpornou snahu rozprodat strategické zásob kovů z hmotných rezerv. I když se nejednalo o závratnou sumu, kterou by prodejem získali, přesto úporně prodej nařizoval. Vzpomněl jsem si na to nyní, když jedním z oněch prodávaných kovů byla měď. Aktuálně se prohlubuje nedostatek mědi na trhu, znalci komodit odhadují, že krize bude trvat přinejmenším do roku 2030. A mohl bych na další vývody jeho selského rozumu poukazovat dále. Ale to by nikdo nečetl.

Takže ne bacha na Bacha, ale na Havlíčka.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…