Laudát (KAN): Výskyt nemehel ve vrcholné politice narůstá

14.02.2020 11:22

Komentář na facebookovém profilu k rekonstrukci karlovarského hotelu Thermal

Laudát (KAN): Výskyt nemehel ve vrcholné politice narůstá
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Jejich nejnovější rojení, po ministerstvu dopravy, bylo objeveno v Karlových Varech kolem hotelu Thermal. Zdá se, že tato brutalistní stavba manželů Machoninových už teď má smůlu ( a to ještě rekonstrukce ani pořádně nezačala). Vnuk slavné manželské dvojice architektů Jan Kordovský se s tím nemazal a na kameru České televize rovnou řekl, že ministryně financí Schillerová lže. Z jejích úst už snad jen zbývalo dodat, že za to, že s potomky a dědici práv se nikdo nebaví, může Kalousek. Jenže ouha, ten už s narůstajícím časovým odstupem od konce svého vládního angažmá, vyklízí pole. A nástupcem se stává - Vladimír Novák. Že nevíte, kdo to je, když žijeme ve státě Nováků? Máte pravdu, ale jediný Novák Vladimír je aktuálně ředitelem hotelu Thermal. A ten za to může. Jako obvykle, dal Aleně špatné informace.

To s těmi špatnými informacemi se vůbec nějak poslední dobou rozmáhá. Ministr obrany neví, jestli radary stojí 900 miliónů, nebo skoro 1.5 miliardy, Babiš se musel rozčílit u točeného kousku, jak říkají pivaři, kdesi v Alpách, protože země upadla do pivního DPH chaosu (asi neměl informace, co sám způsobil) (a jak k věci pravil jeden koaliční socialista "nedomyslelo se").

Ale zpátky k Thermalu. Asi tam musí být pěkný bordel, když rekonstrukce, podle médií, zatím probíhá bez architekta, dělá jí firma, která to údajně nikdy nedělala. Tak to se mají těžce zkoušené Vary na co těšit. Jestli se hospodář nejvyšší a miláček 30% aktivních voličů, do věci nevloží, mohou se ve Varech dostat do varu, protože nad městem bude čnít pomník ANO nemehel. Tomu by nasvědčovalo i vložení se do věci ovčáčka ministryně financí Žurovce, který dospěl k názoru, že potomci Machoninových budou přizváni k úpravám okolí Thermalu.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…