Lebloch (SPO): Čtyři zmařené roky

25.10.2017 10:20

Je sečteno. SPO, za kterou jsem kandidoval, propadla tak jako mnozí další. Možná jsem se naivně domníval, že bychom mohli promluvit výrazněji do dění. Stojím si za tím, že naše kandidátka ve Zlínské kraji byla personálně velmi kvalitní.

Lebloch (SPO): Čtyři zmařené roky
Foto: SPO
Popisek: Mgr. Roman Lebloch

S optikou pohledu pracovníka ve školství jsem po tomto zklamání věřil alespoň v dobrý výsledek Václava Klause mladšího, který se dostavil. Co si budeme nalhávat. Hlavně jeho zásluhou je ODS tam, kde dnes je. Teď ho ale semele stranické soukolí, ODS do vlády podle slov svého předsedy nepůjde a školští pracovníci utřou nos. Zase budou se skřípěním zubů vyplňovat nesmyslné papíry, tvořit měkké projekty, provádět bezbřehou inkluzi a ví bůh, co nového přijde.

Velmi rád bych se mýlil. Jestliže se na konci tunelu zablesklo světýlko, tak zase velmi rychle zhaslo. Uvidíme, kdy se zase objeví.

Co dál, sám nevím. Věřme, že alespoň prezident Zeman znovu vyhraje a nadále bude pojmenovávat problémy pravým jménem. Nic neříkající filozofické fráze jsme slýchávali často.

Roman Lebloch, SPO Zlínský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…