Lukša: Billboard Zdeňka Bakaly s logem politické strany Dobrá volba 2016

30.09.2017 16:00

Pavol Krúpa, podnikatel a majitel společností Arca Capital a Arca Services a. s., se stal hlavním mecenášem a podporovatelem naší strany Dobrá volba 2016.

Lukša: Billboard Zdeňka Bakaly s logem politické strany Dobrá volba 2016
Foto: top09.cz
Popisek: starosta Čeladné Pavol Lukša

Dlouhodobě a intenzivně se zabývá kauzami, kde byly neoprávněně vyvedeny desítky miliard korun. Jednou z nich je kauza OKD, která byla těžkým direktem pro Moravskoslezský kraj.

V naší zemi a v našich krajích je spousta problémů, které lidi dlouhodobě trápí, nedostávají se peníze do školství, zdravotnictví, na důchodový systém apod. Chybějí lékaři a zdravotní personál, a to nejen v nemocnicích, ale zejména v malých obcích, kde se obyvatelstvu nedostává praktických lékařů, kteří se stali více úředníky než ošetřujícími lékaři. O nesmyslných elektronických receptech, které jejich práci ještě více ztíží, ani nemluvě.

A přitom nám všem utekly miliardy, které by ony díry mohly alespoň trochu zalepit. Je zapotřebí, aby byla kauza řádně vyšetřena a zcela jasně bez politické korektnosti zaznělo, kým byla společnost OKD vytunelována a kdo jsou viníci, kteří musí být předáni spravedlnosti. Toto jsou postoje Dobré volby, se kterými se dlouhodobě setkáváte na našich sociálních sítích a v médiích. Chceme usilovat o navrácení peněz, které neoprávněně odtekly do zahraničí jedincům a nadnárodním společnostem. Koneckonců je to také jeden z bodů našeho desatera.

Na několika místech můžete dnes v předvolebním čase narazit na billboardy s karikaturou Zdeňka Bakaly. Zadavatelem i zpracovatelem vizuálu je společnost Arca Services a. s. My jsme na ně následně připojili i logo své strany – Dobrá volba 2016.

Nejedná se o předvolební aktivitu členské základny Dobré volba 2016, ale připojením loga strany jsme vyjádřili podporu myšlence, že k došetření a předání viníků k spravedlivému potrestání těchto kauz musí existovat především politická vůle.

Pavol Lukša, předseda Dobré volby 2016

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

17:17 Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě