Ministr Mládek a poslanec Velebný (ČSSD) navštíví průmyslovou zónu v Krnově

02.10.2014 15:35

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, poslanec Ladislav Velebný, vládní zmocněnec Jiří Cienciala a hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák navštíví město Krnov a Ostravu.

Ministr Mládek a poslanec Velebný (ČSSD) navštíví průmyslovou zónu v Krnově
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek, poslanec Ladislav Velebný, vládní zmocněnec pro Moravskoslezský kraj Jiří Cienciala, hejtman Moravskoslezského kraje Miroslav Novák a náměstek hejtmana Daniel Havlík zavítají v úterý 7. října do Krnova a Ostravy.

Po krátké dopolední zastávce na krnovské radnici navštíví ministr Jan Mládek s dalšími významnými hosty krnovskou průmyslovou zónu Červený dvůr, kde zavítají do společnosti S.T.I. CZ, která je významným producentem součástek pro automobilový průmysl.

V Ostravě pak odpoledne ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek po nedávné prohlídce lagun Ostramo navštíví též areál bývalého dolu Heřmanice s úložištěm těžebního odpadu. Tady se seznámí s činností společnosti Ostravská těžební a navštíví východní části haldy s částečnou rekultivací a jižní plato, kde je právě realizována definitivní rekultivace. Navštíví též pracoviště firmy RIDERA i nejvyšší bod haldy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

12:12 Kolaja (Piráti): Konec opožděných plateb, nová směrnice pomůže hlavně malým a středním podnikům

Konec problémům s opožděnými platbami. To si europoslanci slibují od nové směrnice, kterou schválili…