Mirovský (Zelení): Plošný zákaz alkoholu je absurdní a neřeší problém s turisty

02.11.2017 14:27

Strana zelených v Praze považuje návrh vyhlášky k zákazu konzumace alkoholu za špatný, plošný zákaz neřeší konkrétní problém se skupinkami turistů a jde proti obyvatelům Prahy.

Mirovský (Zelení): Plošný zákaz alkoholu je absurdní a neřeší problém s turisty
Foto: zeleni.cz
Popisek: Ondřej Mirovský

„Považujeme za naprosto absurdní omezovat konzumaci alkoholu např. v některých parcích jako je Kampa, okolí Rudolfina nebo části Letenských sadů, na který doplatí především všichni obyvatelé Prahy,“ říká spolupředseda pražských zelených a předseda výboru pro legislativu hlavního města Prahy  Ondřej Mirovský.

„Představa zástupců Prahy 1, že městský strážník bude při řešení přestupku proti vyhlášce s citem rozlišovat mezi obyvateli Prahy a turisty je naprosto lichá. Městská policie musí v rámci plošných zákazů přistupovat ke všem stejně a i proto je tento přísný návrh vyhlášky špatný a jde proti nám všem obyvatelům Prahy,“ dodává Mirovský.

Mgr. Ondřej Mirovský, M.EM

  • SZ
  • Měníme klima v české politice!
  • městský radní

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.