Nowak (ODS): Mé srdce bije pro Krnov

30.09.2018 14:01

Jsem krnovský rodák. Žiji tady nepřetržitě více než padesát let. Společně se svou ženou jsme zde vychovali dvě, dnes již dospělé děti. Od počátku devadesátých let podnikám.

Nowak (ODS): Mé srdce bije pro Krnov
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stín ODS

Mé srdce bije pro Krnov. Přeji si, aby naše město bylo dobrou adresou pro mladé generace, ale i ty dříve narozené, ke kterým se dnes už řadím i já.
Základem je vytvoření dobrých podmínek pro pracovní příležitosti s možností kvalitního odpočinku a relaxace.

Mým cílem je zaměřit se na zkvalitnění investiční politiky města, která musí mít jasný řád a směr. Výstavba nových bytů, příprava území pro výstavbu rodinných domů, pokračování v práci na obchvatu města - západní část Chomýž – Bruntálská s přednostním dořešením průjezdu motorových vozidel po ulici Partyzánů, výstavba a dostavba sportovišť - multifunkční hřiště u každé základní školy, zimní stadion, krytý bazén včetně saunového centra s návazností na pokračování v rekonstrukci koupaliště, atletický stadion, rekonstrukce lidové školy umění, rozšíření kapacity městské knihovny, parkovací místa a další investiční akce. Velký úkol cítím v obsazenosti průmyslové zóny a dlouhodobě neřešené prodloužení možnosti ukládání odpadů na skládce Cvilín.

V práci na úřadě využiji znalosti a zkušenosti s možností čerpání finančních prostředků z dotačních titulů jak národních, tak evropských, stejně, jak jsem to řešil v minulosti.
V rámci rozvoje a zkvalitnění podmínek pro sport a kulturu je nutné tyto volnočasové aktivity dětí a občanů podporovat. Toto byl vždy můj cíl a patří k mým prioritám.
Své záměry a úkoly dotahuji do konce. O tom svědčí i zřízení pozice městského architekta o což jsem usiloval několik let. Dnes je tato pozice pevně ukotvena ve struktuře městského úřadu.
Ochrana občanů musí být prioritou naší společnosti a rovněž města Krnov.

Společně s kolegy patřím mezi zakladatele Ceny Dr. Sigmunda Langschura pro nejlepší studenty Gymnázia Krnov, které každoročně finančně odměňujeme.
Největším odpočinkem je pro mne čas strávený s rodinou, cyklistika, potápění, lyžování, jsem také velkým fanouškem motorismu a ledního hokeje. Pokud čas dovoluje, rád cestuji. Zajímám se o moderní umění.

Ing. Libor Nowak, kandidát č. 3

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

17:11 Vích (SPD): Milion chvilek pro demokracii a další novodobí neomarxisté hrozí

Přetahování se východu se západem v Evropě a jejím okolí provázejí četné barevné revoluce versus reg…