ODS: Držíme slovo

27.10.2017 17:51

Mnozí jsou překvapeni, že tu existuje politická strana, která tvrdí to samé před volbami i po volbách. Už před volbami jsme jasně řekli, že odmítáme koalici s hnutím ANO.

ODS: Držíme slovo
Foto: ODS
Popisek: ODS

Tento postoj opakovaně potvrdil Petr Fiala: „ODS nebude jednat s hnutím ANO o vládě nebo její podpoře. Považuji za zvláštní, že se někdo tři dny po volbách diví, že si ODS stojí za tím, co řekla před volbami. ODS se dá věřit. Děláme to, co jsme voličům slíbili a na co jsme dostali mandát." Předsedu ODS v jasném stanovisku jednomyslně podpořil poslanecký klub.

ODS je jednotná a bude aktivně prosazovat pravicovou politiku. Pokud Andrej Babiš při sestavování vlády selže, nebudeme mít strach převzít zodpovědnost za budoucnost naší země. Petr Fiala také v rozhovoru pro Echo24 uvedl, že je připraven sjednotit roztříštěnou pravici. Povolební situaci zhodnotil lídr občanských demokratů také ve studiu Seznamu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…