ODS: Kandidátku do Poslanecké sněmovny v Ústeckém kraji povede Karel Krejza

24.02.2017 20:50

Čtvrteční regionální sněm ODS Ústeckého kraje zvolil do čela kandidátní listiny pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR zkušeného litoměřického místostarostu Mgr. Karla Krejzu.

ODS: Kandidátku do Poslanecké sněmovny v Ústeckém kraji povede Karel Krejza
Foto: ODS
Popisek: Karel Krejza

Karel Krejza je absolventem litoměřického Gymnázia Josefa Jungmanna a Univerzity Karlovy, kde získal titul v oboru teoretická jaderná fyzika. V mládí byl aktivním sportovcem, několikanásobným přeborníkem Československa v judu. Nyní je druhé volební období místostarostou města Litoměřice.

„Vláda a vládní strany jsou přímo odpovědné za neutěšený morální stav české společnosti. Tuto vládu reprezentují především slabý premiér a hrubiánský ministr financí, kterému demokracie překáží, a který si pravidla určuje sám. Některé části státních zastupitelství a policie pořádají téměř hony na veřejně činné občany, ničí jim pověst, kariéru i životy, aby se nakonec ve velké části těchto případů ukázalo, že tak činí zcela neoprávněně. Udávání by se dle některých představitelů vládní koalice mělo stát normou. Evidentní je povzbuzování toho nejhoršího, co v lidech je – závist, nenávist, defétismus, pokrytectví, lež. Ostatně státem zřízené internetové stránky pro udávání toho byly důkazem. V těchto všech věcech můžeme pozorovat snahy o demontáž demokracie téměř v přímém přenosu. Postavme proti nim vzdělané a slušné jedince s pokorou vůči občanům této země, za kterými je poctivá a vytrvalá práce. Přidejme razanci, aby nás bylo více slyšet a věřme v to, že nám princip vyvažování levice pravicí společně se vzpourou pravicových voličů pomůže a staneme se opět významnou a velkou politickou silou. Nedovolme, aby nám kdokoliv bral to, čeho si vážíme a co máme rádi. To, co jsme získali v roce 1989 - naše tradice, naše nadšení a naši svobodu!“ řekl ve svém projevu na regionálním sněmu Karel Krejza.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…