ODS: Nesouhlasíme s rozhazovačnou politikou vlády

11.07.2020 14:09

Usnesení Republikového sněmu ODS

ODS: Nesouhlasíme s rozhazovačnou politikou vlády
Foto: ODS
Popisek: ODS

Republikový sněm ODS:

  1. Vyjadřuje velké poděkování zdravotníkům a všem dalším lidem, kteří v období epidemie čínské chřipky pracovali v první linii.
  2. Odmítá navýšení státního dluhu o půl bilionu korun, tedy 50 000 korun na každého občana. Nesouhlasíme s rozhazovačnou politikou vlády, která nemá plán a bezradně rozhazuje peníze daňových poplatníků na úkor současných, ale i budoucích generací.
  3. Podporuje poslance a senátory ODS, aby s maximálním nasazením prosazovali ekonomické plány ODS, obsažené v balíku zákonů „Záchranný kruh pro ekonomiku“ a pomohli tak postavit Česko na nohy.
  4. Oceňuje, že se daří i v opozici prosazovat program ODS – naposledy v podobě zrušení daně z nabytí nemovitosti se zachováním odpočtu úroků z hypoték.
  5. Žádá celou členskou základnu a všechny sympatizanty ODS, aby v nadcházejících volbách svou podporou přispěli ke zlepšení poměrů v celé zemi a oslabení vlivu vlády ANO, socialistů a komunistů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…