ODS: Společně nastartujeme Prahu

03.03.2018 10:49

ODS odstartovala kampaň pro podzimní komunální volby v Praze. Členové ODS se budou potkávat v ulicích a diskutovat na sociálních sítích s Pražany o tom, co je pálí, co by chtěli změnit nebo zlepšit. Řešení nejpalčivějších problémů promítne do svého Silného programu pro fungující Prahu.

ODS: Společně nastartujeme Prahu
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Start kampaně jsme načasovali schválně už na začátek března. Chceme mít dost času mluvit s lidmi v ulicích a zjišťovat jejich přání i problémy, které kolem sebe vidí. S kontaktní kampaní začínáme v pondělí, už teď nám ale můžou lidé psát na facebook a speciální webovou stránku,“ vysvětluje předseda pražské ODS a místostarosta Prahy 9 Tomáš Portlík.

„Každý vidí, že se v Praze neinvestuje, nestaví, neopravuje, selhává běžná údržba. Proto se naše kampaň jmenuje jednoduše ‚Fungující Praha‘. Je to výzva všem, kdo chtějí moderní a fungující město. Chceme Prahu znovu nastartovat a chceme to udělat společně s obyvateli Prahy. Záleží nám na názoru každého,“ konstatuje 1. místopředsedkyně ODS a šéfka pražských zastupitelů ODS Alexandra Udženija.

V průběhu kontaktní kampaně budou politici a členové ODS zjišťovat problémy a přání občanů přímo v ulicích. Obyvatelé Prahy ale mají možnost se vyjádřit i na sociálních sítích (@FungujiciPraha) a na speciální webové microsite www.FungujiciPraha.cz. Jejich podněty, nápady a přání promítnou pražští občanští demokraté do volebního programu, který představí koncem dubna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…