Okamura (SPD): Byli jsme i před unií, budeme i po ní

04.07.2021 20:33 | Komentář

Komentář na facebookovém profilu k postojům středoevropských států k Evropské unii.

Okamura (SPD): Byli jsme i před unií, budeme i po ní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

„Bez spolupráce středoevropských zemí si nedokáže uchovat vlastní suverenitu ani jedna z nich. Neboť když se nesemkneme, Slovák s Maďarem, Čechem a Polákem, a nebudeme vystupovat společně směrem na východ i  na západ, všichni pochodíme špatně,“ řekl maďarský premiér Viktor Orbán v rozhovoru pro slovenský Postoj.sk a má podle mě pravdu.

Anketa

Do voleb zbývá sto dní. Kdo podle vás bude příštím premiérem?

hlasovalo: 15066 lidí

Musíme budovat silný suverénní národní stát a silnou armádu, která bude bránit naše území a která nebude určená na zahraniční mise. Musíme budovat spojenectví ne na základě krásných řečí, ale na základě REÁLNÝCH zájmů.

Společné skutečné klíčové zájmy nyní mají státy Visegrádu a střední Evropy. Mezi tyto zájmy patří: 1) zabránit masové imigraci a islamizaci našich zemí, 2) zabránit vzniku neomarxistického sluníčkářského superstátu pod hegemonií Německa a Francie, 3) zachovat evropský charakter našich zemí proti multikulturalismu, 4) vytvořit obranné a geopolitické společenství v prostoru mezi Německem a Ruskem (a Tureckem), jak to chápal již Palacký, 5) vytvořit hospodářské společenství nezávislých států. Toto uskupení musíme budovat pro případ, že se západní Evropu nepodaří zachránit a pro případ, že z EU vzniknou Spojené evropské emiráty.

Podobně jako v roce 1938 nemůžeme spoléhat na dnes již zdegenerovaný takzvaný Západ reprezentovaný Německem a Francií, které s námi mají zlé úmysly. Jsme pro ně jenom kolonie, ve které vidí odbytiště pro své šmejdy, levnou pracovní sílu a místo, ze kterého mohou vysávat zisky. Budujme společně naši střední Evropu, která se ubrání před islámem i velmocemi, které by nám chtěly diktovat.

Znovu zde máme kolaboranty, kteří si myslí, že bychom měli být pod „ochranou“ (neboli protektorátem) Říše. Sami víte, o kom mluvíme...

Boj o obnovení samostatnosti našeho státu nadále pokračuje. Evropská unie zde nebude na věčné časy a věřme tomu, že obnovíme nezávislý český stát jako součást rodiny evropských suverénních států. Udělejme pro to vše, co je v našich silách.

Odkaz a práce sv. Václava, Boleslava I. i II., Břetislava I., Vratislava II., Soběslava I., Vladislava II.,  Václava I. i II., Přemysla I. i II., Karla IV., Kašpara Kaplíře ze Sulevic, Riegra, Palackého, Havlíčka, Pekaře, Dyka, Kramáře, Rašína a mnoha a mnoha dalších velkých Čechů nesmějí být obráceny vniveč.

Nesmíme dopustit, aby krev Čechů padlých na řece Lechu, u Chlumce, na Moravském poli, u Domažlic, u Vídně,  u Zborova, v bitvě o Anglii, na Dukle a mnoha a mnoha dalších místech a v mnoha válkách byla prolita marně. Dlužíme to našim předkům, kteří po mnohá staletí žili a umírali pro naši nezávislou vlast. Proto voláme k mobilisaci všechny věrné Čechy, Moravany a Slezany k boji za naši vlast!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.