Okamura (SPD): Čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky

08.08.2015 22:31

Několikrát týdně jezdím společně s kolegy poslanci SPD Radimem Fialou a Jardou Holíkem po celé republice na setkání nových krajských organizací našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), abych se postupně potkal pokud možno se všemi téměř 6 tisíci lidmi, kteří vyplnili za uplynulé dva měsíce přihlášku do našeho hnutí.

Okamura (SPD): Čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Děkuji Vám všem za obrovskou podporu a těším se na společnou spolupráci.

Během července jsme již navštívili krajské buňky SPD v Olomouckém, Libereckém, Jihočeském, Středočeském kraji a v Praze. Příští týden navštívíme setkání SPD v Královehradeckém, Karlovarském, Pardubickém a Plzeňském kraji. A ještě do konce měsíce se těšíme na setkání s Vámi ve Zlínském, Ústeckém, Moravskoslezském kraji a na začátku září se spolu uvidíme v Jihomoravském kraji. V případě dotazů se prosím obracejte na kontaktní osobu uvedenou v emailu, který jste obdrželi v pozvánce.

Setkání probíhají ve skvělé atmosféře, moc děkuji za účast a těším se s Vámi na další společné setkání.

A jestli byste také rádi přiložili přímo alespoň malinko ruku k dílu, staňte se našimi členy, máme již téměř 6 tisíc přihlášek, elektronický formulář k vyplnění je na www.spd.cz

Musíme se všichni spojit a netříštit síly a čím více nás bude, tím budeme mít větší sílu prosadit naše myšlenky. Náš cíl je jasný - uspět ve volbách do Poslanecké sněmovny a společně přímo ovlivnit politiku směrem, kterým si my všichni přejeme. Těším se na spolupráci!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce