Okamura (SPD): Doufám, že tu svini brzy chytí a co nejpřísněji potrestají

12.12.2018 13:45

Komentář na facebookovém profilku k teroristickému útoku ve Štrasburku.

Okamura (SPD): Doufám, že tu svini brzy chytí a co nejpřísněji potrestají
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Adventní vraždění ve Štrasburku připomíná naléhavě problém terorizmu a jeho příčiny. Evropa dnes čelí islámskému terorizmu. Je součástí expanze radikálního islámu do Evropy, kterou podporuje multikulturní politika EU. Policie v souvislosti s tímto odporným činem hledá pravděpodobného pachatele devětadvacetiletého Cherifa Chekatta a policejní prefektura uvedla, že bezpečnostní složky ho vedly jako radikalizovanou osobu představující bezpečnostní riziko. A zcela nepoliticky dodávám, doufám, že tu svini brzy chytí a co nejpřísněji potrestají. Doufám, že nebude u soudu později tvrdit, že střílel pod vlivem kulturního šoku z Vánoc a vina je vlastně na nás. Dost blbců by to mohlo řešit zákazem adventních trhů. A nestačí jen říkat, že soucítíme s obětmi, ale je nutné rázně jednat proti příčině tohoto vraždění.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Příčinou je politika elit EU. Jejich potlačení práv národů a národních států v zájmu globalistické multikulturní politiky. Šíření radikálního islámu je součástí celkové islamizace Evropy. Islám byl pozván do Evropy jako nástroj zničení kulturních a společenských hodnot ,které se zde utvářely. Není to žádná náhoda, ale součást falešné hry s národy Evropy. Hnutí SPD předložilo návrh zákona, který zakazuje šíření nenávistné ideologie, kterou nepochybně části islámu obsahují. Navrhujeme také zákon o zákazu islámského zahalování a především důsledně vystupujeme proti každé formě imigrace, která by k nám islamisty přivedla. Islamizace znamená konec demokracie a svobody. To však plně vyhovuje neomarxistům v Bruselu. Nový světový pořádek chtějí budovat na troskách toho starého. Naše hnutí SPD má zásadní a srozumitelný program. Nechceme žádný globální pořádek. Česká republika patří našemu národu. Máme za její budoucnost odpovědnost a podle ní jednáme. Nechceme jednou počítat mrtvé o adventu na našich náměstích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

14:02 Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.